Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο πρωτότοκος γιος της Τίνα Τάρνερ τίναξε τα μυαλά του στον αέρα

❱❱ Με μία σφαίρα στο κεφάλι έβαλε τέλος στη ζωή του ο πρωτότοκος γιος της Τίνα Τάρνερ, την ώρα που εκείνη παρακολουθούσε επίδειξη υψηλής ραπτικής στο Παρίσι. Ο 59χρονος Κρεγκ Ρέιμοντ Τάρνερ βρέθηκε νεκρός από τραύμα με όπλο στο σπίτι του στο Στούντιο Σίτι της Καλιφόρνιας, βυθίζοντας στο πένθος την 78χρονη «γιαγιά της ροκ». Ο βοηθός ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Αντζελες, Εντ Γουίντερ, επιβεβαίωσε ότι ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, παρότι εκκρεμεί ακόμα το επίσημο αποτέλεσμα της νεκροψίας.

Η Τίνα Τάρνερ, η οποία, λίγες ώρες προτού βρεθεί το πτώμα του γιου της, φωτογραφιζόταν χαμογελαστή στο κόκκινο χαλί της επίδειξης του οίκου Armani Prive, ήταν μόλις 18 ετών όταν έφερε στη ζωή τον καρπό της σχέσης της με τον σαξοφονίστα Ρέιμοντ Χιλ. Οταν το 1962 παντρεύτηκε τον Αϊκ Τάρνερ, εκείνος υιοθέτησε τον Κρεγκ και του έδωσε το επίθετό του. Ο Κρεγκ ήταν απόφοιτος του Santa Monica College και απασχολούνταν στον χώρο του real estate, στην Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά πράγματα για την προσωπική ζωή του, φαίνεται πως δεν ήταν παντρεμένος και δεν είχε παιδιά. Η Τάρνερ έχει ακόμη ένα βιολογικό παιδί, τον 57χρονο Ρόνι, από τον γάμο της με τον Αϊκ Τάρνερ, ενώ έχει υιοθετήσει και τα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο εκείνου, Αϊκ Τζούνιορ και Μάικλ, ηλικίας 59 και 58 ετών, αντίστοιχα.

Το 2005 η διάσημη τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ ότι ο Κρεγκ, που ήταν μάρτυρας της κακοποίησής της από τον Αϊκ Τάρνερ, ήταν ένα πολύ συναισθηματικό παιδί. «Εβλεπαν τα μαυρισμένα μάτια. Τα παιδιά του Αϊκ δεν αντιδρούσαν ποτέ, όμως ο μεγαλύτερος γιος μου Κρεγκ ήταν ένα πολύ συναισθηματικό παιδί. Κατέβαζε τα μάτια με θλίψη. Μια μέρα που με χτυπούσε, ο Κρεγκ χτύπησε την πόρτα και είπε: “Μαμά, είσαι καλά;”» είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δεν ήθελε τα παιδιά της να γίνονται μάρτυρες σκηνών βίας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...