Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Πρόβα (νυφικού) χτενίσματος για την Μπούκη

❱❱ Η «Espresso» τρύπωσε στο ατελιέ του Τρύφωνα Σαμαρά, που θα επιμεληθεί την κόμμωσή της εν όψει του θρησκευτικού γάμου της με τον Αντώνη Σρόιτερ Ο φακός της «Espresso» τρύπωσε στο ατελιέ του Τρύφωνα Σαμαρά, καταγράφοντας στιγμιότυπα από την πρόβα νυφικού… χτενίσματος για την Ιωάννα Μπούκη, η οποία παντρεύεται μεθαύριο τον εκλεκτό της καρδιάς της Αντώνη Σρόιτερ. 

Ο κομμωτής των celebrities υποδέχτηκε χαρούμενος την Ιωάννα και πειραματίστηκε αρκετά με τα μαλλιά της, δοκιμάζοντας διάφορα χτενίσματα, όπως σινιέ κότσους, αλλά και πιο ανέμελες κουπ. Γνωστός για το χιούμορ του και τον χαβαλέ που κάνει γενικότερα, ο Τρύφωνας έλεγε αστεία στη μέλλουσα νύφη κι εκείνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της. Οι δυο τους συνεργάστηκαν αρμονικά και κατέληξαν στην πλέον ιδανική κουπ, δίχως φυσικά να μας την αποκαλύψουν, αφού η Ιωάννα επιθυμεί να είναι έκπληξη.

Το γαμήλιο μυστήριο του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha με την κούκλα αγαπημένη του και μητέρα των παιδιών του θα τελεστεί το πρωί της Κυριακής σε εκκλησία των βορείων προαστίων, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Επιθυμία του ζευγαριού, που είχε κάνει και πολιτικό γάμο, τον Δεκέμβριο του 2013, στο δημαρχείο Αγίου Στεφάνου, είναι να κρατήσει αυτή την όμορφη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό στον θρησκευτικό γάμο τους αναμένεται να δώσουν το «παρών» μόνο οι γονείς τους, οι κουμπάροι και κάποιοι πολύ κοντινοί φίλοι τους.

17 f2

Σημειώνεται ότι η μεθαυριανή χαρά του Αντώνη και της Ιωάννας θα είναι διπλή, αφού μετά το τέλος του γάμου θα τελεστεί η βάφτιση της δεύτερης κορούλας τους, η οποία θα πάρει το όνομα Παυλίνα. Οσο για την πρωτότοκη θυγατέρα τους, τη Νάντια; Θα είναι παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της, κάτι που περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία. Το βράδυ της Κυριακής, τέλος, οι νιόπαντροι θα υποδεχτούν συγγενείς, φίλους και συναδέλφους σε γνωστό μαγαζί στα βόρεια προάστια, προκειμένου να γιορτάσουν το διπλό μυστήριο με ένα μεγάλο πάρτι. Πάντως, όπως δήλωσε πρόσφατα η Ιωάννα Μπούκη στις τηλεοπτικές κάμερες, ο θρησκευτικός γάμος δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά της με τον Αντώνη Σρόιτερ. Απλώς θα πάρουν την ευλογία του Θεού. Η ώρα η καλή!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...