Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Νίκος Αναδιώτης: Θα πηγαίνω για βουτιές μόνο τα Σαββατοκύριακα

❱❱ Ο Νίκος Αναδιώτης μιλά για την καθημερινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί» που συμπαρουσιάζει με τη Νικολέττα ΡάλληΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 

Το καλοκαίρι έφτασε και το περνάμε μαζί στον ΑΝΤ1. Η νέα πρωτότυπη ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», που προβάλλεται κάθε πρωί στις 10.00, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα και αναμένεται να μας κρατήσει συντροφιά όλη τη θερινή περίοδο.

Οι παρουσιαστές Νικολέττα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης μεταφέρουν στους τηλεθεατές τα νέα της showbiz, τους χαλαρώνουν με καλοκαιρινά tips αποδράσεων σε δροσερούς προορισμούς και κάνουν ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σε καλλιτέχνες και όχι μόνο. Την πρωινή παρέα τους συμπληρώνουν η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Παναγής Τζωρτζάτος, η Εβελίνα Νικόλιζα και η Νίκη Λεμονή.

Ο ωραίος οικοδεσπότης της εκπομπής, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του με την κούκλα παρτενέρ του, μιλά στην «Espresso» γι’ αυτό το νέο τηλεοπτικό στοίχημά του. «Αυτή η πρόταση δεν έγινε από οποιοδήποτε κανάλι. Στη δική μου συνείδηση, όπως φαντάζομαι και σε πολλών άλλων Ελλήνων, ο ΑΝΤ1 έχει f2 2βάλει τη σφραγίδα του στις ιστορικότερες πρωινές εκπομπές. Οταν, λοιπόν, μου προτάθηκε να παρουσιάσω πρωινό στο εν λόγω κανάλι, ακόμη και τώρα που είναι καλοκαιρινή περίοδος, στ’ αυτιά μου ήχησε σαν κάτι τόσο μοναδικό και μεγάλο που δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πω «όχι». Το κουβέντιασα και με τη γυναίκα μου και απάντησα θετικά πολύ σύντομα» αναφέρει ο Νίκος Αναδιώτης και συνεχίζει λέγοντας ότι δεν τον πειράζει που θα περάσει το καλοκαίρι του στην Αθήνα.

«Θα το φτιάξω στο μυαλό μου σαν να είμαι διακοπές, αφού ο περισσότερος κόσμος θα λείπει από τα μέσα Ιουλίου και μετά. Επιπλέον, τα Σαββατοκύριακα θα μπορώ να πηγαίνω για καμιά βουτιά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Αίγιο, ή σε παραλίες της Αττικής, κι όλα καλά» μας λέει, εξηγώντας το σκεπτικό του.

«Με γνώρισαν καλύτερα»

Σε ερώτησή μας αν αυτή η εκπομπή είναι μια ευκαιρία να εξαργυρώσει τη δημοτικότητα του reality «Nomads», στο οποίο συμμετείχε, απαντά: «Δεν ξέρω τον ακριβή τρόπο που σκέφτηκαν και μου πρότειναν την παρουσίαση της εκπομπής. Πιστεύω, όμως, ότι αφού και το “Nomads” ήταν στον ΑΝΤ1, σίγουρα η συμμετοχή μου σ’ αυτό βοήθησε στο να με γνωρίσουν λίγο καλύτερα αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις».

Οσο για τη συνεργασία του με τη Νικολέττα Ράλλη; «Είναι δύσκολο να μην τη συμπαθήσεις» μας λέει και συμπληρώνει: «Η Νικολέττα είναι τόσο απλή και καθημερινή, τόσο έξυπνη και με τόση διάθεση και όρεξη για συνεργασία που τα έχει κάνει όλα πιο εύκολα και έτσι έχουμε κερδίσει πολύ χρόνο στη μεταξύ μας γνωριμία. Νομίζω ότι έχουμε τους ίδιους στόχους, οπότε αυτό βοηθάει και εξυπηρετεί ο ένας τον άλλον».

Πάντως, τα νούμερα τηλεθέασης ο Νίκος Αναδιώτης δεν έχει μάθει ακόμη να τα διαβάζει. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω και τη διάθεση να μάθω να τα διαβάζω και ν’ ασχοληθώ με όλο αυτό, γιατί δεν ξέρω αν θα με επηρεάσει θετικά ή αρνητικά. Επιθυμία μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς σε προσωπικό επίπεδο, γιατί έτσι θα βελτιωνόμαστε και σε ομαδικό επίπεδο. Εχουμε υποχρέωση γιατί δεν πρέπει ν’ απογοητεύσουμε εκείνους που έχουν επιλέξει να μας βλέπουν. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε το “ευχαριστώ” μας στο κοινό που μας παρακολουθεί».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...