ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

❱❱ «Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία!» δήλωσε ο θεατρικός «Πλούτος» για φέτος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Μια δήλωση που έγινε εκ του ασφαλούς, φυσικά, αφού ο γνωστός ηθοποιός δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα! Εσείς το λέτε αυτό, κ. Χαραλαμπόπουλε; Ω ταπεινέ υπηρέτη της τέχνης, που η ανάγκη -όχι για λεφτά, προς Θεού- για «στιγμές ευτυχίας» σάς οδήγησε στο να κάνετε μία, δύο, τρεις (και πάει λέγοντας) διαφημίσεις για τράπεζες; Η αγάπη σας για το θέατρο ήταν, προφανώς, που σας κατηύθυνε να προωθήσετε αντί αδράς αμοιβής κάθε είδους τραπεζικό προϊόν. Ενέργεια που, φυσικά, δεν προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό, αλλά αυξάνει τον… καταναλωτισμό και κυρίως τα μηδενικά στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Είναι πολύ εύκολο για εσάς να διατυμπανίζετε σε συνεντεύξεις σας ότι είστε υπεράνω χρημάτων. Και είναι εύκολο γιατί έχετε αρκετά χρήματα και ευκολότερο, αφού το κάνετε για να προωθήσετε τη δουλειά σας στην Επίδαυρο, κάτι που επίσης θα σας αποφέρει χρήματα. Είναι δυνατόν, κ. Χαραλαμπόπουλε, να τα λέτε όλα αυτά σε μία κοινωνία που αγκομαχάει καθημερινά για τα προς το ζην; Στην ίδια κοινωνία που απευθυνόσασταν χαμογελαστός και γλυκός λίγα καιρό πριν, προτρέποντάς τη να… χρεωθεί σε τράπεζες; Κι όλα αυτά γιατί; Για να δείξετε ότι έχετε μεγάλο ταλέντο και στις διαφημίσεις; Οχι για να βγάλετε λεφτά;

Δηλώσατε επίσης: «Νιώθω πάμ-Πλουτος, όχι μόνο Πλούτος απ’ αυτά που έχω ζήσει στο επάγγελμά μου. Τα όνειρά μου ήταν πολύ λιγότερα. Δεν περίμενα ποτέ να ζήσω τόσο όμορφες στιγμές θεατρικά, τηλεοπτικά. Για μένα Πλούτος είναι αυτές οι στιγμές που σε κάνουν να αισθάνεσαι ευτυχισμένος και πλούσιος, χωρίς να έχεις πολλά λεφτά». Τελικά, κύριε Χαραλαμπόπουλε, δεν πήρατε τυχαία τον ρόλο του αριστοφανικού Πλούτου… Μπράβο! Συγχαρητήρια! Είστε μεγάλος θεατρίνος!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ