Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έφερε στον κόσμο τον Ταχτσίδη τζούνιορ

❱❱ «Σε περίμενα, σε είχα ονειρευτεί, σε είχα φανταστεί και σήμερα ήρθες στη ζωή μας να δώσεις περισσότερο νόημα και λόγους να υπάρχω και αιτίες να ζω! Κωνσταντίνε μου, μικρό μου αγοράκι, να μας ζήσεις, να είσαι υγιής και καλότυχος». Με τα παραπάνω τρυφερά λόγια η Ζέτα Θεοδωροπούλου έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Ταχτσίδη τζούνιορ.

Το δεύτερο παιδί του γνωστού ποδοσφαιριστή και της όμορφης συζύγου του ήρθε στον κόσμο το πρωί του Σαββάτου, στις 11.20, με καισαρική τομή.

«Ενα σώμα, δυο καρδιές, σήμερα χωρίστηκαν… Για εννέα μήνες ζούσες από εμένα, μέσα από το αίμα μου, την αναπνοή μου… Εγώ κι εσύ 1, ένιωθες ό,τι ένιωθα και μόνο εσύ ξέρεις πώς χτυπάει η καρδιά μου, αφού την άκουγες κάθε μέρα» έγραψε η Ζέτα στη συγκινητική ανάρτησή της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με το χεράκι και το ποδαράκι του μωρού της μέσα από το μαιευτήριο Ρέα.

Ο Ταχτσίδης τζούνιορ, που θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος, γεννήθηκε 3 κιλά και 880 γραμμάρια και 52 πόντους, ξετρελαίνοντας τους γονείς του, αλλά και την αδελφούλα του Αφροδίτη, η οποία περίμενε με ανυπομονησία την άφιξη του πελαργού.

«Εμείς οι γονείς σου θα σου δώσουμε βάσεις να πατήσεις στα πόδια σου και φτερά για να πετάξεις. Σου υπόσχομαι πολλή αγάπη και ότι θα κάνουμε τα πάντα να γίνεις άνθρωπος σωστός» συμπλήρωσε η Ζέτα στη χαρμόσυνη ανάρτησή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...