Νύφη η «ροκ» Παναγιώταρου με μπούστο που έβγαζε μάτι !

❱❱ Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο
❱❱ Sexy φορέματα, πυροτεχνήματα, πέντε κουμπάροι και live εμφάνιση από Κοκκίνου και Bo στο γλέντιΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Ντύθηκε νυφούλα η σεξοβόμβα τού «My Style Rocks». Το απόγευμα του Σαββάτου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο κτήμα Le Chevalier στο Τατόι.

Το ζευγάρι έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας κάνοντας μάλιστα γάμο «υπερπαραγωγή». Η πανέμορφη Αλεξάνδρα έφτασε στον χώρο της τελετής με άμαξα, σαν άλλη Σταχτοπούτα, συνοδευόμενη από τον μπαμπά της.

Η ίδια τήρησε για τα καλά το έθιμο που θέλει τη νύφη να στήνει τον γαμπρό! Το νυφικό που επέλεξε ήταν λευκό με μπούστο που… έβγαζε μάτι, ενώ τα μαλλιά ήταν μαζεμένα σε έναν εντυπωσιακό κότσο και το styling ολοκλήρωνε ένα μακρύ πέπλο.

Ο γαμπρός, από την άλλη, έλαμπε από ευτυχία και καμάρωνε την ομορφιά της γυναίκας του. Οι κουμπάροι ήταν πέντε: ο παιδικός κολλητός φίλος της Αλεξάνδρας Ηλίας Παπαδημητρίου, η συμφοιτήτρια του Αριστομένη από την Ιατρική Ελενα Μαρκοπούλου, που είναι οδοντίατρος, με τον σύζυγό της Νίκο Τρομπούκη, και οι Θοδωρής Τσεβάς και Αννα Βενέτη. Στο «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» η ξανθιά καλλονή δεν δίστασε να πατήσει το πόδι του γαμπρού, που έβαλε τα γέλια!

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο ίδιο κτήμα. Οσο οι καλεσμένοι περίμεναν τους νεονύμφους, παρακολούθησαν σε video wall βίντεο με παιδικές φωτογραφίες του ζεύγους αλλά και εικόνες από τη γνωριμία και τη σχέση τους.

Οι δυο τους έκαναν μία πραγματικά φαντασμαγορική είσοδο με πολλά πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό, ενώ ακολούθησε ο πρώτος τους χορός με το «I don’t want to miss a thing» των Aerosmith.

Αμέσως μετά εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, αφού ο γαμπρός και η νύφη χόρεψαν με τους γονείς τους το «Πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου». Να σημειωθεί πως η Αλεξάνδρα φορούσε άλλο νυφικό στη δεξίωση, το οποίο ήταν σε στενή γραμμή και πιο σέξι, ενώ είχε τα μαλλιά της αφημένα κάτω.

Τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν η Ελλη Κοκκίνου και ο Bo, που ήταν έκπληξη για τον κόσμο, αλλά και για την Αλεξάνδρα. Βλέπετε, ο Αριστομένης κανόνισε κρυφά από εκείνη την εμφάνισή τους, μια και η Ελλη είναι η αγαπημένη της τραγουδίστρια.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι πρώην συμπαίκτριες της νύφης στο «My Style Rocks» Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Γιώργος Κατσινόπουλος από το «Nomads», που είναι personal trainer της, καθώς και οι Ευθύμης Ζησάκης, Νίκος Αναδιώτης και Ζώης Σημαντήρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...