Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πλούσιοι, νιόπαντροι και παράλογοι

❱❱ Οι εξωφρενικές απαιτήσεις που έχουν οι ζάπλουτοι του πλανήτη από τα ταξιδιωτικά γραφεία για τον μήνα του μέλιτοςΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ψυγείο με… 16 διαφορετικά είδη προφυλακτικών, ενδοφλέβια χορήγηση υγρών για την αντιμετώπιση του hangover και ξεχωριστό δωμάτιο για τον σκύλο τους είναι μόνο μερικές από τις εξωφρενικές απαιτήσεις που έχουν από τα ταξιδιωτικά γραφεία οι ζάπλουτοι του πλανήτη στον μήνα του μέλιτος. Ταξιδιωτικοί πράκτορες και ταξιδιωτικός συγγραφέας αποκαλύπτουν τα εκκεντρικά αιτήματα των βαθύπλουτων πελατών τους.

Ο συγγραφέας Μπράντον Πρέσερ, μιλώντας στην «Daily Mail», αναφέρει ότι δισεκατομμυριούχοι νεόνυμφοι τον πληρώνουν κατά μέσον όρο 55.000 ευρώ για να διοργανώσει για εκείνους τον μήνα του μέλιτος. Ενας από αυτούς πλήρωσε άλλα 90.000 ευρώ για να καλύψουν με μοκέτα το κατάστρωμα του πολυτελούς γιοτ του, ώστε η σύζυγός του να μπορεί να περπατάει με γόβες στιλέτο. 

«Νεόνυμφο ζευγάρι που θα ταξίδευε στις Σεϊχέλες τόνισε ότι έπιναν νερό μόνο από τα νησιά Φίτζι και κάθε βράδυ ένα κιβώτιο με νερό μεταφερόταν αεροπορικώς» λέει ο Πρέσερ και προσθέτει: «Μια τηλεοπτική ηθοποιός, που θα διανυκτέρευε μόλις πέντε ημέρες σε ξενοδοχείο, πλήρωσε 34.000 ευρώ για να σηκώσουν κατά 18 εκατοστά τον νιπτήρα του μπάνιου, έτσι ώστε να μη σκύβει όταν έπλενε το πρόσωπό της». Αλλο νιόπαντρο ζευγάρι στην Καραϊβική, όταν μια ισχυρή καταιγίδα εξαφάνισε την άμμο από την παραλία, πλήρωσε 55.000 ευρώ, για να μεταφερθεί με φορτηγά άμμος από άλλες παραλίες. 

Ταξιδιωτικοί πράκτορες του βρετανικού γραφείου ταξιδίων Red Savannah αποκαλύπτουν ότι τους ζητήθηκε να παραδώσουν πανάκριβο βραχιόλι σε μια νύφη μέσω… δύτη. Ενώ οι νεόνυμφοι έτρωγαν βραδινό σε εστιατόριο του Ντουμπάι, την προσοχή της γυναίκας τράβηξε ένας δύτης, ο οποίος, ενώ κολυμπούσε σε γυάλινη πισίνα, παρουσίασε μια επιγραφή που έγραφε: «Κοίτα δίπλα από το πιάτο σου». Εκεί είχε τοποθετηθεί το βραχιόλι. 

«Φρούτα του δράκου»

Διάσημος ποπ σταρ ήθελε να τρώει καθημερινά φρέσκα «φρούτα του δράκου», τα οποία παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία, όταν θα βρισκόταν στην Ισλανδία. Το ταξιδιωτικό γραφείο αναγκάστηκε να στέλνει επί εβδομάδες σάκους με τα φρούτα στην Ισλανδία, πριν λάβουν την έγκριση του τελωνείου. Αλλος πελάτης απαίτησε να τρώει κρέας από τον αγαπημένο του χασάπη, το οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί κατεψυγμένο με αεροπλάνο. 

Ενα ζευγάρι που ταξίδεψε στο νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής, σύμφωνα με την αμερικανική ταξιδιωτική εταιρία Ovation Vacations, προσπάθησε να αγοράσει ολόκληρη την παραλία του ξενοδοχείου, όταν έμαθε ότι για να πιάσει θέση στις ξαπλώστρες έπρεπε να σηκωθεί νωρίς το πρωί. Οταν ο διευθυντής του ξενοδοχείου αρνήθηκε, το ζευγάρι προσέλαβε άνθρωπο για να ξυπνάει τα χαράματα και να πιάνει τις ξαπλώστρες της επιλογής τους. Η ίδια εταιρία κανόνισε σε νιόπαντρους να κοιμηθούν για μια νύχτα στο κρεβάτι του «βασιλιά Ηλιου» Λουδοβίκου ΙΔ’ της Γαλλίας στις Βερσαλίες πληρώνοντας 55.000 ευρώ.

Αλλοι νεόνυμφοι ζήτησαν ξεχωριστά υπνοδωμάτια για τα κατοικίδιά τους, καθώς και μασάζ και γκουρμέ γεύματα για αυτά. Κάποιοι πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να ταξιδέψουν στην πρώτη θέση αεροπλάνων τα κυνηγετικά γεράκια τους.

offer

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ[email protected]
Ψυγείο με… 16 διαφορετικά είδη προφυλακτικών, ενδοφλέβια χορήγηση υγρών για την αντιμετώπιση του hangover και ξεχωριστό δωμάτιο για τον σκύλο τους είναι μόνο μερικές από τις εξωφρενικές απαιτήσεις που έχουν από τα ταξιδιωτικά γραφεία οι ζάπλουτοι του πλανήτη στον μήνα του μέλιτος. Ταξιδιωτικοί πράκτορες και ταξιδιωτικός συγγραφέας αποκαλύπτουν τα εκκεντρικά αιτήματα των βαθύπλουτων πελατών τους.Ο συγγραφέας Μπράντον Πρέσερ, μιλώντας στην «Daily Mail», αναφέρει ότι δισεκατομμυριούχοι νεόνυμφοι τον πληρώνουν κατά μέσον όρο 55.000 ευρώ για να διοργανώσει για εκείνους τον μήνα του μέλιτος. Ενας από αυτούς πλήρωσε άλλα 90.000 ευρώ για να καλύψουν με μοκέτα το κατάστρωμα του πολυτελούς γιοτ του, ώστε η σύζυγός του να μπορεί να περπατάει με γόβες στιλέτο. «Νεόνυμφο ζευγάρι που θα ταξίδευε στις Σεϊχέλες τόνισε ότι έπιναν νερό μόνο από τα νησιά Φίτζι και κάθε βράδυ ένα κιβώτιο με νερό μεταφερόταν αεροπορικώς» λέει ο Πρέσερ και προσθέτει: «Μια τηλεοπτική ηθοποιός, που θα διανυκτέρευε μόλις πέντε ημέρες σε ξενοδοχείο, πλήρωσε 34.000 ευρώ για να σηκώσουν κατά 18 εκατοστά τον νιπτήρα του μπάνιου, έτσι ώστε να μη σκύβει όταν έπλενε το πρόσωπό της». Αλλο νιόπαντρο ζευγάρι στην Καραϊβική, όταν μια ισχυρή καταιγίδα εξαφάνισε την άμμο από την παραλία, πλήρωσε 55.000 ευρώ, για να μεταφερθεί με φορτηγά άμμος από άλλες παραλίες. Ταξιδιωτικοί πράκτορες του βρετανικού γραφείου ταξιδίων Red Savannah αποκαλύπτουν ότι τους ζητήθηκε να παραδώσουν πανάκριβο βραχιόλι σε μια νύφη μέσω… δύτη. Ενώ οι νεόνυμφοι έτρωγαν βραδινό σε εστιατόριο του Ντουμπάι, την προσοχή της γυναίκας τράβηξε ένας δύτης, ο οποίος, ενώ κολυμπούσε σε γυάλινη πισίνα, παρουσίασε μια επιγραφή που έγραφε: «Κοίτα δίπλα από το πιάτο σου». Εκεί είχε τοποθετηθεί το βραχιόλι. 
«φρούτα του δράκου»Διάσημος ποπ σταρ ήθελε να τρώει καθημερινά φρέσκα «φρούτα του δράκου», τα οποία παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία, όταν θα βρισκόταν στην Ισλανδία. Το ταξιδιωτικό γραφείο αναγκάστηκε να στέλνει επί εβδομάδες σάκους με τα φρούτα στην Ισλανδία, πριν λάβουν την έγκριση του τελωνείου. Αλλος πελάτης απαίτησε να τρώει κρέας από τον αγαπημένο του χασάπη, το οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί κατεψυγμένο με αεροπλάνο. Ενα ζευγάρι που ταξίδεψε στο νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής, σύμφωνα με την αμερικανική ταξιδιωτική εταιρία Ovation Vacations, προσπάθησε να αγοράσει ολόκληρη την παραλία του ξενοδοχείου, όταν έμαθε ότι για να πιάσει θέση στις ξαπλώστρες έπρεπε να σηκωθεί νωρίς το πρωί. Οταν ο διευθυντής του ξενοδοχείου αρνήθηκε, το ζευγάρι προσέλαβε άνθρωπο για να ξυπνάει τα χαράματα και να πιάνει τις ξαπλώστρες της επιλογής τους. Η ίδια εταιρία κανόνισε σε νιόπαντρους να κοιμηθούν για μια νύχτα στο κρεβάτι του «βασιλιά Ηλιου» Λουδοβίκου ΙΔ’ της Γαλλίας στις Βερσαλίες πληρώνοντας 55.000 ευρώ.Αλλοι νεόνυμφοι ζήτησαν ξεχωριστά υπνοδωμάτια για τα κατοικίδιά τους, καθώς και μασάζ και γκουρμέ γεύματα για αυτά. Κάποιοι πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να ταξιδέψουν στην πρώτη θέση αεροπλάνων τα κυνηγετικά γεράκια τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...