Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Μελίνα Μακρή: Τι κάνει για να μην την ματιάζουν

Η Μελίνα Μακρή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy...

Αντώνης Λουδάρος: «Έκανα έρωτα σε ερημική παραλία και πέρασε ένα group με...

Στο «Happy Day» προβλήθηκε απόσπασμα της αποψινής εκπομπής After...

Άννα Μαρία Βέλλη: «Εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε...

Με σοκαριστικές εικόνες από τους μώλωπες στο πρόσωπό της πλαισίωσε τη...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σε τέτοιες συζητήσεις δεν θέλω να μπω παιδιά»

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συνάντησαν οι κάμερες των πρωινών εκπομπών...

Πλούσιοι, νιόπαντροι και παράλογοι

❱❱ Οι εξωφρενικές απαιτήσεις που έχουν οι ζάπλουτοι του πλανήτη από τα ταξιδιωτικά γραφεία για τον μήνα του μέλιτοςΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ψυγείο με… 16 διαφορετικά είδη προφυλακτικών, ενδοφλέβια χορήγηση υγρών για την αντιμετώπιση του hangover και ξεχωριστό δωμάτιο για τον σκύλο τους είναι μόνο μερικές από τις εξωφρενικές απαιτήσεις που έχουν από τα ταξιδιωτικά γραφεία οι ζάπλουτοι του πλανήτη στον μήνα του μέλιτος. Ταξιδιωτικοί πράκτορες και ταξιδιωτικός συγγραφέας αποκαλύπτουν τα εκκεντρικά αιτήματα των βαθύπλουτων πελατών τους.

Ο συγγραφέας Μπράντον Πρέσερ, μιλώντας στην «Daily Mail», αναφέρει ότι δισεκατομμυριούχοι νεόνυμφοι τον πληρώνουν κατά μέσον όρο 55.000 ευρώ για να διοργανώσει για εκείνους τον μήνα του μέλιτος. Ενας από αυτούς πλήρωσε άλλα 90.000 ευρώ για να καλύψουν με μοκέτα το κατάστρωμα του πολυτελούς γιοτ του, ώστε η σύζυγός του να μπορεί να περπατάει με γόβες στιλέτο. 

«Νεόνυμφο ζευγάρι που θα ταξίδευε στις Σεϊχέλες τόνισε ότι έπιναν νερό μόνο από τα νησιά Φίτζι και κάθε βράδυ ένα κιβώτιο με νερό μεταφερόταν αεροπορικώς» λέει ο Πρέσερ και προσθέτει: «Μια τηλεοπτική ηθοποιός, που θα διανυκτέρευε μόλις πέντε ημέρες σε ξενοδοχείο, πλήρωσε 34.000 ευρώ για να σηκώσουν κατά 18 εκατοστά τον νιπτήρα του μπάνιου, έτσι ώστε να μη σκύβει όταν έπλενε το πρόσωπό της». Αλλο νιόπαντρο ζευγάρι στην Καραϊβική, όταν μια ισχυρή καταιγίδα εξαφάνισε την άμμο από την παραλία, πλήρωσε 55.000 ευρώ, για να μεταφερθεί με φορτηγά άμμος από άλλες παραλίες. 

Ταξιδιωτικοί πράκτορες του βρετανικού γραφείου ταξιδίων Red Savannah αποκαλύπτουν ότι τους ζητήθηκε να παραδώσουν πανάκριβο βραχιόλι σε μια νύφη μέσω… δύτη. Ενώ οι νεόνυμφοι έτρωγαν βραδινό σε εστιατόριο του Ντουμπάι, την προσοχή της γυναίκας τράβηξε ένας δύτης, ο οποίος, ενώ κολυμπούσε σε γυάλινη πισίνα, παρουσίασε μια επιγραφή που έγραφε: «Κοίτα δίπλα από το πιάτο σου». Εκεί είχε τοποθετηθεί το βραχιόλι. 

Δημοφιλείς ειδήσεις  Αντώνης Λουδάρος: «Έκανα έρωτα σε ερημική παραλία και πέρασε ένα group με τουρίστες»

«Φρούτα του δράκου»

Διάσημος ποπ σταρ ήθελε να τρώει καθημερινά φρέσκα «φρούτα του δράκου», τα οποία παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία, όταν θα βρισκόταν στην Ισλανδία. Το ταξιδιωτικό γραφείο αναγκάστηκε να στέλνει επί εβδομάδες σάκους με τα φρούτα στην Ισλανδία, πριν λάβουν την έγκριση του τελωνείου. Αλλος πελάτης απαίτησε να τρώει κρέας από τον αγαπημένο του χασάπη, το οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί κατεψυγμένο με αεροπλάνο. 

Ενα ζευγάρι που ταξίδεψε στο νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής, σύμφωνα με την αμερικανική ταξιδιωτική εταιρία Ovation Vacations, προσπάθησε να αγοράσει ολόκληρη την παραλία του ξενοδοχείου, όταν έμαθε ότι για να πιάσει θέση στις ξαπλώστρες έπρεπε να σηκωθεί νωρίς το πρωί. Οταν ο διευθυντής του ξενοδοχείου αρνήθηκε, το ζευγάρι προσέλαβε άνθρωπο για να ξυπνάει τα χαράματα και να πιάνει τις ξαπλώστρες της επιλογής τους. Η ίδια εταιρία κανόνισε σε νιόπαντρους να κοιμηθούν για μια νύχτα στο κρεβάτι του «βασιλιά Ηλιου» Λουδοβίκου ΙΔ’ της Γαλλίας στις Βερσαλίες πληρώνοντας 55.000 ευρώ.

Αλλοι νεόνυμφοι ζήτησαν ξεχωριστά υπνοδωμάτια για τα κατοικίδιά τους, καθώς και μασάζ και γκουρμέ γεύματα για αυτά. Κάποιοι πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να ταξιδέψουν στην πρώτη θέση αεροπλάνων τα κυνηγετικά γεράκια τους.

offer

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ[email protected]
Ψυγείο με… 16 διαφορετικά είδη προφυλακτικών, ενδοφλέβια χορήγηση υγρών για την αντιμετώπιση του hangover και ξεχωριστό δωμάτιο για τον σκύλο τους είναι μόνο μερικές από τις εξωφρενικές απαιτήσεις που έχουν από τα ταξιδιωτικά γραφεία οι ζάπλουτοι του πλανήτη στον μήνα του μέλιτος. Ταξιδιωτικοί πράκτορες και ταξιδιωτικός συγγραφέας αποκαλύπτουν τα εκκεντρικά αιτήματα των βαθύπλουτων πελατών τους.Ο συγγραφέας Μπράντον Πρέσερ, μιλώντας στην «Daily Mail», αναφέρει ότι δισεκατομμυριούχοι νεόνυμφοι τον πληρώνουν κατά μέσον όρο 55.000 ευρώ για να διοργανώσει για εκείνους τον μήνα του μέλιτος. Ενας από αυτούς πλήρωσε άλλα 90.000 ευρώ για να καλύψουν με μοκέτα το κατάστρωμα του πολυτελούς γιοτ του, ώστε η σύζυγός του να μπορεί να περπατάει με γόβες στιλέτο. «Νεόνυμφο ζευγάρι που θα ταξίδευε στις Σεϊχέλες τόνισε ότι έπιναν νερό μόνο από τα νησιά Φίτζι και κάθε βράδυ ένα κιβώτιο με νερό μεταφερόταν αεροπορικώς» λέει ο Πρέσερ και προσθέτει: «Μια τηλεοπτική ηθοποιός, που θα διανυκτέρευε μόλις πέντε ημέρες σε ξενοδοχείο, πλήρωσε 34.000 ευρώ για να σηκώσουν κατά 18 εκατοστά τον νιπτήρα του μπάνιου, έτσι ώστε να μη σκύβει όταν έπλενε το πρόσωπό της». Αλλο νιόπαντρο ζευγάρι στην Καραϊβική, όταν μια ισχυρή καταιγίδα εξαφάνισε την άμμο από την παραλία, πλήρωσε 55.000 ευρώ, για να μεταφερθεί με φορτηγά άμμος από άλλες παραλίες. Ταξιδιωτικοί πράκτορες του βρετανικού γραφείου ταξιδίων Red Savannah αποκαλύπτουν ότι τους ζητήθηκε να παραδώσουν πανάκριβο βραχιόλι σε μια νύφη μέσω… δύτη. Ενώ οι νεόνυμφοι έτρωγαν βραδινό σε εστιατόριο του Ντουμπάι, την προσοχή της γυναίκας τράβηξε ένας δύτης, ο οποίος, ενώ κολυμπούσε σε γυάλινη πισίνα, παρουσίασε μια επιγραφή που έγραφε: «Κοίτα δίπλα από το πιάτο σου». Εκεί είχε τοποθετηθεί το βραχιόλι. 
«φρούτα του δράκου»Διάσημος ποπ σταρ ήθελε να τρώει καθημερινά φρέσκα «φρούτα του δράκου», τα οποία παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία, όταν θα βρισκόταν στην Ισλανδία. Το ταξιδιωτικό γραφείο αναγκάστηκε να στέλνει επί εβδομάδες σάκους με τα φρούτα στην Ισλανδία, πριν λάβουν την έγκριση του τελωνείου. Αλλος πελάτης απαίτησε να τρώει κρέας από τον αγαπημένο του χασάπη, το οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί κατεψυγμένο με αεροπλάνο. Ενα ζευγάρι που ταξίδεψε στο νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής, σύμφωνα με την αμερικανική ταξιδιωτική εταιρία Ovation Vacations, προσπάθησε να αγοράσει ολόκληρη την παραλία του ξενοδοχείου, όταν έμαθε ότι για να πιάσει θέση στις ξαπλώστρες έπρεπε να σηκωθεί νωρίς το πρωί. Οταν ο διευθυντής του ξενοδοχείου αρνήθηκε, το ζευγάρι προσέλαβε άνθρωπο για να ξυπνάει τα χαράματα και να πιάνει τις ξαπλώστρες της επιλογής τους. Η ίδια εταιρία κανόνισε σε νιόπαντρους να κοιμηθούν για μια νύχτα στο κρεβάτι του «βασιλιά Ηλιου» Λουδοβίκου ΙΔ’ της Γαλλίας στις Βερσαλίες πληρώνοντας 55.000 ευρώ.Αλλοι νεόνυμφοι ζήτησαν ξεχωριστά υπνοδωμάτια για τα κατοικίδιά τους, καθώς και μασάζ και γκουρμέ γεύματα για αυτά. Κάποιοι πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να ταξιδέψουν στην πρώτη θέση αεροπλάνων τα κυνηγετικά γεράκια τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eλένη Μενεγάκη: Βαθιά βουτιά στα νούμερα τηλεθέασης στο Mega

Στο δυναμικό κοινό χθες η τηλεθέαση της εκπομπής της...

Ντόρα Κουτροκόη: Χώρισε από τον ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο σύντροφό της

Διπλό χτύπημα για την Ντόρα Κουτροκόη, καθώς, εκτός από...

Λίνα Δρούγκα – Σπύρος Θεοδωρόπουλο: Μυστικός γάμος στο σπίτι τους, στο Κεφαλάρι

Γάμος «κεκλεισμένων των θυρών» για τη Λίνα Δρούγκα. Η...

Υπόθεση «Κιβωτού»: Πάντρευαν τροφίμους με ομοφυλοφιλικές τάσεις με κορίτσια

Θεοκρατικό καθεστώς φαίνεται πως είχαν επιβάλει ο πατέρας Αντώνιος...

Διαμέρισμα της «Κιβωτού του Κόσμου» έγινε… ροζ στούντιο

Σε οίκο όχι του... Θεού, αλλά... ανοχής (!) φαίνεται...

Τα παιχνίδια της ζωής με τα όργανα της 21χρονης Έμμας

Ορισμένες φορές συμβαίνουν πράγματα που προκαλούν δέος και ούτε...

16χρονη έφυγε απο την «Κιβωτό» και έζησε τον εφιάλτη σε ξενώνα εφήβων

Το ένα πλήγμα μετά το άλλο για μια 16χρονη,...

Με 300.000 ευρώ από τα χρήματα της «Κιβωτού» αγοράστηκε η μεζονέτα στη Ραφήνα

Χλιδάτη ζωή σε μεζονέτα στη Ραφήνα φαίνεται ότι έκαναν...