Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

O Κλούνεϊ είχε άγιο!

❱❱ Τροχαίο-σοκ στη Σαρδηνία! Το σκούτερ που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με τον ηθοποιό να σκάει με το κεφάλι στο παρμπρίζΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τα… είδε όλα ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος, αν και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο παρμπρίζ αυτοκινήτου, με το οποίο συγκρούστηκε ενώ οδηγούσε σκούτερ στη Σαρδηνία, τη γλίτωσε με ελαφρύ τραυματισμό.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, που βρίσκεται στο ιταλικό νησί μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ και τα παιδιά τους για τα γυρίσματα σειράς, στην οποία πρωταγωνιστεί και την οποία σκηνοθετεί, θα χρειαστεί ωστόσο να λάβει πολυήμερη αγωγή για τα τραύματα στο γόνατο και στη λεκάνη. Το τροχαίο, σύμφωνα με την «Corriere della Sera», έγινε χθες στις 8 το πρωί, όταν ο 57χρονος ηθοποιός κινούνταν με το σκούτερ του έξω από ξενοδοχείο στο Λοΐρι Πόρτο Σαν Πάολο, στα βόρεια της Σαρδηνίας. Ενα όχημα τού έκλεισε ξαφνικά τον δρόμο, καθώς ο 60χρονος οδηγός του έστριψε για να μπει στο πάρκινγκ χωρίς να δώσει προτεραιότητα στον Κλούνεϊ, ως όφειλε. Ο ηθοποιός εκσφενδονίστηκε στο παρμπρίζ προτού καταλήξει στην άσφαλτο. Ευτυχώς φορούσε κράνος!

Η διάγνωση

Ο οδηγός του οχήματος έσπευσε να καλέσει ασθενοφόρο και ο Κλούνεϊ διακομίστηκε στο νοσοκομείο της διπλανής πόλης Ολμπια, όπου έσπευσε και η Αμάλ για να βρίσκεται στο πλευρό του. Οι γιατροί διέγνωσαν μώλωπα από ελαφρά τραύματα στο γόνατό του και του χορήγησαν θεραπευτική αγωγή για 20 ημέρες.

esr 1107 021 cmyk

Στο μεταξύ, τα «νέα» είχαν γίνει γνωστά σε όλο το νησί και έξω από το νοσοκομείο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου. Οι άντρες της φρουράς του χρειάστηκε να λάβουν θέση στην είσοδο του νοσοκομείου για να μην υπάρξει «εισβολή» από τους περίεργους που ήθελαν να δουν από κοντά τον σταρ. Λίγες ώρες αργότερα ο Κλούνεϊ έλαβε εξιτήριο.

Προτίμησε να βγει από την πίσω πόρτα μαζί με την Αμάλ, όπου τους περίμενε αυτοκίνητο με σοφέρ. Για να παραπλανηθεί το πλήθος, μπροστά από την κύρια είσοδο του νοσοκομείου είχαν σταθμεύσει SUV με φιμέ τζάμια.

Ο ιταλικός Τύπος εκτιμά ότι το ατύχημα μπορεί να καθυστερήσει τα γυρίσματα της νέας σειράς «Catch 22», που αυτόν τον καιρό γίνονται στο αεροδρόμιο Βέναφιοριτα της Ολμπια. Η σειρά έξι επεισοδίων διηγείται την ιστορία πιλότων της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...