Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Με αμυχές στο τμήμα ο Ανανιάδης και η πρώην σύντροφός του!

❱❱ Τι ανακοίνωσε ο ηθοποιός μέσω του γραφείου Τύπου (!) τουΚι όμως, ο Ανθιμος Ανανιάδης έχει γραφείο Τύπου και έστειλε ανακοίνωση μετά το άγριο επεισόδιο που συνέβη προχθές ανάμεσα στον ίδιο και στη μητέρα του παιδιού του, τη Μαρία Νεφέλη Γαζή. 

Με αυτή χαρακτήρισε «ατυχές» το περιστατικό, ενώ έκανε γνωστό ότι ο ίδιος δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην αναγνώριση του δυόμισι μηνών γιου του Τιμόθεου.

«Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι, γι’ αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Ανθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρ’ όλες όμως τις προσπάθειές του αυτές, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Ανθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιου του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση, στην οποία ζητάει από τα μέσα να μην παραβιάζουν την ιδιωτική του ζωή.

Στο μεταξύ, νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το επεισόδιο που οδήγησε τον 33χρονο ηθοποιό και τη 19χρονη συνάδελφό του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας το μεσημέρι της Τρίτης. Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του Ανθιμου, στου Ψυρρή, μαζί με τον μικρό Τιμόθεο, όταν διαπληκτίστηκαν έντονα και κάλεσαν αμφότεροι την Αστυνομία. Το περιπολικό που έφτασε λίγο αργότερα στο σημείο του καβγά τούς μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Μαζί τους είχαν τόσο το μωρό, που κρατούσε στην αγκαλιά της η μητέρα του, όσο και το σκυλάκι του Ανθιμου, που το κρατούσε εκείνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Νεφέλη ισχυρίστηκε πως ο Ανθιμος την έπιασε από τον λαιμό κατά τη διάρκεια του καβγά τους και κατέθεσε μήνυση εναντίον του με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Ο ηθοποιός απάντησε με τον ίδιο τρόπο, δείχνοντας, όπως διέρρευσε, κάποιες αμυχές στον λαιμό του, που υποστήριξε ότι του της προξένησε η πρώην σύντροφός του.

Η μητέρα του Ανθιμου

Και ενώ η κατάθεση των μηνύσεων βρισκόταν σε εξέλιξη, οι γονείς και μια θεία της Μαρίας Νεφέλης Γαζή έφτασαν κι αυτοί στο Α.Τ. Ομονοίας έπειτα από τηλεφώνημα της 19χρονης κοπέλας, πήραν το μωρό και πήγαν να την περιμένουν σ’ ένα διπλανό καφέ. Πάνω στην ώρα έφτασε και η μητέρα του Ανθιμου Εύη Καραγιάννη, η οποία είχε ειδοποιηθεί από τον γιο της. Η ίδια και η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης εθεάθησαν να μιλούν σε ήρεμους τόνους. Την ίδια ώρα ο αστυνομικός υπηρεσίας ενημέρωσε τον εισαγγελέα για την υπόθεση, ο οποίος αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο νέοι.

Βγαίνοντας από το Α.Τ. ο Ανθιμος Ανανιάδης αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους ρεπόρτερ που περίμεναν απέξω, κι έφυγε γρήγορα προς άγνωστη κατεύθυνση κρατώντας τον σκύλο του. Η Μαρία Νεφέλη, από την άλλη, υπήρξε κι αυτή αρνητική στο να κάνει κάποιο σχόλιο. «Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν υπάρχει καμία παρανόηση. Ο κόσμος που ξέρει τον Ανθιμο θα καταλάβει. Ευχαριστώ πολύ» ανέφερε λακωνικά. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...