Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Ο ΑΝΤ1 ποντάρει στις σειρές

❱❱ Δύο κωμικά σίριαλ, τέσσερα δραματικά, ριάλιτι και  τηλεπαιχνίδια στο νέο πρόγραμμα του σταθμούΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΝΤ1… για όλα τα γούστα! Ενα πρόγραμμα με μεγάλη ποικιλία εκπομπών, που έχει στόχο την ψυχαγωγία του τηλεθεατή και τη φιλοδοξία να ξαναβάλει το κανάλι του Αμαρουσίου στα πρώτα πλήκτρα του τηλεκοντρόλ, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019.
Χθες το μεσημέρι, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης παρουσίασε στους τηλεοπτικούς συντάκτες τις νέες παραγωγές του καναλιού, οι οποίες θα ξεκινήσουν από το τέλος Σεπτεμβρίου. Η μυθοπλασία, λοιπόν, επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά στο πρόγραμμα του σταθμού με δύο κωμικές σειρές και τέσσερις δραματικές.

Με 26 ηθοποιούς

Η πρώτη κωμωδία με τίτλο «Πέτα τη φριτέζα» έχει ήρωα έναν διάσημο Ελληνα σεφ που εργάζεται στο Μιλάνο και γυρίζει στην πατρίδα για να σώσει την ταβέρνα ενός παιδικού φίλου του πατέρα του. Το καστ απαρτίζουν 26 ηθοποιοί, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν στη Φοινικούντα. Στο δεύτερο κωμικό σίριαλ, το «Κάνε γονείς να δεις καλό», θα παρακολουθήσουμε την ιστορία ενός ανδρόγυνου (Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Ελένη Καστάνη) που χωρίζει λίγο πριν από τον γάμο του γιου του!

Οι δραματικές παραγωγές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα το πρώτο μισό της νέας σεζόν είναι «Η γυναίκα χωρίς όνομα» της Μαρίας Γεωργιάδου, με πρωταγωνίστριες την Μαριάννα Τουμασάτου και την Ταμίλα Κουλίεβα και θέμα τη μητρική αγάπη, τα «Εγκλήματα πάθους», μια αστυνομική σειρά με την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη, και «Η εξαφάνιση του Λούκας» με τους Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου και Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Το εν λόγω σίριαλ αφορά την εξαφάνιση ενός τετράχρονου αγοριού και την επανεμφάνισή του έπειτα από 20 χρόνια. Στις αρχές του 2109 θα αρχίσει να προβάλλεται και μια δραματική σειρά εποχής με τίτλο «Αγριες μέλισσες», η οποία θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στον θεσσαλικό κάμπο το 1950. Οσον αφορά τις reality παραγωγές, στα μέσα Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 το «Nomads», γυρισμένο στη Μαδαγασκάρη.

Το πρόγραμμα δεν θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος με την ολοκλήρωση του «Wall» συζητά με τους ανθρώπους του σταθμού για ένα πρότζεκτ βασισμένο στις ανθρώπινες σχέσεις, με τη δική του κωμική ματιά. Από τον Ιανουάριο θα παρακολουθήσουμε στο κανάλι και το «Νinja Warrior», όπου θα αναζητηθεί ο «σούπερ ήρωας της Ελλάδας» μέσα από δοκιμασίες… crossfit! Επίσης, θα προβληθούν το καθημερινό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Οσα ξέρει η πεθερά», η ταξιδιωτική εκπομπή «Football stories» με τον Γιώργο Λέντζα να γυρνάει τον κόσμο λέγοντας ιστορίες με βάση το ποδόσφαιρο, το τηλεπαιχνίδι «Beat Buzzer» με τον Γιώργο Μαυρίδη, η καθημερινή κοινωνική εκπομπή «Κοινή λογική: Η γνώμη είναι δημόσια», η παραγωγή «Comedy Room» με μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις νέων stand up comedians, οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα», «Βινύλιο», «Vice», «Το Πρωινό», καθώς και τα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk», «Still Standing». Σε συζητήσεις για το τι θα κάνουν τη νέα σεζόν παραμένουν με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 οι Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Δούκισσα Νομικού.
Οσο για τον Λάκη Λαζόπουλο, θα είναι σε ανοιχτή επαφή με τον σταθμό, καθώς υπάρχει πάντα και η καυτή βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....