Ο Ρουβάς τα… πήρε με τους παπαράτσι

❱❱ Στη Μύκονο γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ανεβάζοντας μάλιστα στο Instagram και μια τρυφερή selfie από το πολυτελές resort, όπου κατέλυσαν. Χθες, ωστόσο, κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του νησιού, προκειμένου να γυρίσουν στην Αθήνα, συνέβη ένα περιστατικό που ενόχλησε τον ερωτευμένο τραγουδιστή, κάνοντάς τον να υπερασπιστεί την όμορφη γυναίκα του ως… άλλος ιππότης. 

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε στον αερολιμένα, όπου τους μετέφερε με αυτοκίνητο φιλικό τους ζευγάρι, κι έγινε μάρτυρας της παρ’ ολίγον… παρεξήγησης του τραγουδιστή με τους παπαράτσι.

Κάποια στιγμή που η Κάτια έσκυψε για να κλείσει τη βαλίτσα της, άρχισαν να την τραβούν φωτογραφίες. Κι επειδή φορούσε ένα μίνι φόρεμα, ενώ φυσούσε κιόλας, ο Σάκης μπήκε μπροστά για να κρύψει τις πιθανές… αποκαλύψεις.

Μάλιστα, τους έκανε και παρατήρηση: «Με το που έσκυψε, πλακωθήκατε, έτσι;» είπε. Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις με ευγενικό τρόπο, το ζεύγος Ρουβά πιάστηκε χέρι χέρι και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα αναχωρήσεων. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.