Το «χαρέμι» της Google

❱❱ Βιβλίο ρίχνει φως στα πρώτα χρόνια της εταιρίας! Sex πάνω στα γραφεία και πάρτι με ναρκωτικάΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Σεξ πάνω στα γραφεία, «χαρέμι» από καλλονές, πάρτι με ναρκωτικά και ξεφάντωμα στο φεστιβάλ Burning Man αποτελούσαν την καθημερινότητα των ιδρυτών της Google τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο πρώτος σεφ της εταιρίας.

Στο βιβλίο του «Valley of Genius», ο Τσάρλι Αγερς ισχυρίζεται ότι στο ξεκίνημα της Google του Σεργκέι Μπριν και του Λάρι Πέιτζ όλα στρέφονταν γύρω από το τρίπτυχο «σεξ, ναρκωτικά και… κώδικες».

Οταν οι εργαζόμενοι, αλλά και τα αφεντικά δεν εργάζονταν σκληρά μπροστά στους υπολογιστές, το έριχναν στο σεξ, σύμφωνα με το περιεχόμενο του βιβλίου που αποκαλύπτει το «Vanity Fair».

Μαρτυρίες

«Το σεξ μεταξύ συναδέλφων ήταν τόσο συνηθισμένο που συχνά περνούσες ανάμεσα σε γραφεία πάνω στα οποία κάποιοι το έκαναν» αποκαλύπτει η Χίδερ Κερνς, που υπήρξε η τέταρτη υπάλληλος που προσελήφθη στην Google και αργότερα έγινε η πρώτη διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού.

Προσθέτει, όμως, ότι όλοι οι υπάλληλοι εκείνη την εποχή ήταν 20χρονοι και το αίμα τους έβραζε. «Ο Λάρι και ο Σεργκέι είχαν μια ομάδα από καυτά κορίτσια που έγιναν το μικρό χαρέμι τους» γράφει ο Αγερς, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά τα κορίτσια τώρα έχουν αναλάβει διευθυντικές θέσεις στην Google. «Πάντα ανησυχούσαμε ότι ειδικά ο Σεργκέι θα τα έφτιαχνε με κάποια στην εταιρία» λέει η Κερνς. Οταν δεν ξεσάλωναν στο γραφείο στα διαλείμματα της δουλειάς, διοργάνωναν πάρτι σε χιονοδρομικά κέντρα. Σε αυτά έπαιζαν ζωντανά μουσική συγκροτήματα ή διάσημοι djs και κυκλοφορούσαν άφθονα ναρκωτικά και αλκοόλ. Για διακοπές δε πήγαιναν στο φεστιβάλ των ΗΠΑ Burning Man, όπου συνδύαζαν την ξέφρενη μουσική με το σεξ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ