Παραμένει κορμάρα η Αγγελιδάκη!

❱❱ Τι κι να έχουν περάσει πολλά χρόνια που μας γύμναζε… τηλεοπτικά, η Ελλη Αγγελιδάκη παραμένει κορμάρα και η πρόσφατη φωτογραφία της από τις διακοπές της στο Ρέθυμνο είναι αδιάσειστος μάρτυρας! Η πιο low profile τηλεγυμνάστρια των 90s είναι πλέον μητέρα και επιχειρηματίας, παρ’ όλα αυτά όμως παραμένει πιστή στη μεγάλη της αγάπη, τη γυμναστική, και οι φωτογραφίες της με μαγιό αποδεικνύουν ότι το σώμα της είναι το ίδιο εντυπωσιακό με την εποχή κατά την οποία μεσουρανούσε στην ελληνική tv, αν όχι και καλύτερο!

Στο Ρέθυμνο, τη γενέτειρά της, βρίσκεται συχνά πυκνά, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τον σύζυγό της Γιάννη Τσαλαπάτη, διατηρώντας ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής στο γραφικό λιμάνι της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...