Γιόγκα με κατσίκες στην πλάτη

❱❱ Το να σε πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη συνήθως δεν έχει καλή κατάληξη. Στις ΗΠΑ, ωστόσο, όταν η γίδα είναι στην πλάτη αυτό σημαίνει ότι στόχος δεν είναι η κλοπή, αλλά η ευεξία.

Η μόδα θέλει τη γιόγκα να γίνεται παρουσία κατσικιών τα οποία, εκτός από το να παρακολουθούν μηρυκάζοντας, μπορούν και να συμμετέχουν σκαρφαλώνοντας σε αυτούς που γυμνάζονται.

Προβλήματα

Βέβαια, τα κατσίκια δεν είναι ό,τι κι ό,τι. Ανήκουν στην ποικιλία των Νιγηριανών Νάνων, που έχουν το κατάλληλο μέγεθος και βάρος για να μην προκαλούν μυοσκελετικά προβλήματα.

Η goat yoga (ή κατσικογιόγκα επί το ελληνικότερον), όπως υπόσχεται στη σελίδα της ομάδα γιόγκα στο Γκλεντέιλ της Καλιφόρνιας, «θα κάνει την καρδιά σας να ανοίξει, το χαμόγελό σας να απλωθεί από άκρη σε άκρη σε όλο σας το πρόσωπο» και «τις διατάσεις σας πιο βαθιές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...