ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Αρτέμης Σώρρας

❱❱ Οι υψηλές θερμοκρασίες και ο εγκλεισμός στις Φυλακές Κορυδαλλού είμαστε σίγουροι πως χτύπησαν κατακούτελα -δεν εξηγείται διαφορετικά- τον φυλακισμένο πρόεδρο της Ελλήνων Συνέλευσις, Αρτέμη Σώρρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρόεδρος υποστήριξε σε δηλώσεις του πως η επόμενη κυβέρνηση θα σχηματιστεί από την παράταξη της Ελλήνων Συνέλευσις και πως έτσι και συμβεί αυτό όλοι οι προηγούμενοι κυβερνώντες θα την ακούσουν στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει.

Στην Ελλάδα του 2018 τελικά εξακολουθεί να επικρατεί το ό,τι δηλώσεις είσαι. Ετσι κάνετε και εσείς, κύριε Σώρρα, που, αν και μέσα στη φυλακή, λέτε ό,τι σας κατέβει από το κεφάλι. Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουμε την εντύπωση πως εσείς την ακούτε στερεοφωνικά και κανένας άλλος.

Να σας θυμίσουμε λίγο πως προτού συλληφθείτε στις 16 Ιουνίου, ήσασταν καταζητούμενος για 16 μήνες, καθώς κατηγορείστε για βαρύτατα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και απάτες που φέρετε ότι έχετε διαπράξει σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και των τραπεζών. Και συνεχίζουμε: Οι συγκεκριμένες πράξεις που σας αποδίδονται, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, σας φέρνουν αντιμέτωπο ακόμα και με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Από την άλλη, βέβαια, εσείς αρνηθήκατε τις κατηγορίες αυτές και χαρακτηρίσατε έωλο το κατηγορητήριο, χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα για εσάς. Τελικά, τι συμβαίνει, θα μας πείτε μια φορά σοβαρά; Ποιες ξένες δυνάμεις σας κυνηγούν και δεν μας το λέτε;

Ανάμεσα στα παράλογα φυσικά και η δήλωσή σας, πως καθίσατε να σας συλλάβουν για να δώσετε έτσι ένα τέλος στο όλο σενάριο και πως ήταν μια στρατηγική, προκειμένου να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει για εσάς το παρακράτος.

Σοβαρολογείτε τώρα ή πλάκα κάνετε; Δεν εξηγείται, ζεσταίνεστε πολύ μέσα στη φυλακή, γι’ αυτό θα στείλουμε ανεμιστήρα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ