Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Η Ελένη Ιατρού

❱❱ Παρακολουθήσαμε τη δημοσιογράφο του Σκάι Ελένη Ιατρού να δίνει ανταπόκριση από κάποια παραλία της Χαλκιδικής με το γνώριμο, απαράμιλλο στιλ της. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η γνωστή για τις παράτολμες ενδυματολογικές επιλογές της ρεπόρτερ ντύθηκε… καλοκαιράκι! Γιατί το λέμε αυτό; Αρκεί μια ματιά στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αμέσως θα καταλάβετε.

Η εκκεντρική ανταποκρίτρια της εκπομπής «Σκάι Τώρα» φόρεσε το φούξια φορεματάκι της, το πλατύγυρο καπέλο της τύπου sun visor -είμαστε ή δεν είμαστε fashion icons;- και κατέβηκε στην ακροθαλασσιά! Μάλιστα, για να είναι η αμφίεσή της απόλυτα εναρμονισμένη με το θέμα που παρουσίαζε, έριξε στον ώμο της και μια πετσέτα θαλάσσης με ζωγραφισμένα φρούτα, προκαλώντας τον θαυμασμό της παρουσιάστριας Αννας Μπουσδούκου, η οποία δεν σταμάτησε να χαμογελά με νόημα!

Η «δροσερή» εμφάνιση της τολμηρής δημοσιογράφου δεν πρέπει να πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους λουομένους, οι οποίοι βάζουμε στοίχημα πως έπαθαν ένα «ψιλό» σοκ βλέποντάς την έτσι, με το… όφωνο δίπλα στο κύμα!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Ιατρού από τη Θεσσαλονίκη προσαρμόζει το outfit της στις τρέχουσες ανάγκες του ρεπορτάζ.

Από τις εμφανίσεις της που έχουν γράψει τηλεοπτική… ιστορία ήταν πριν από μερικά χρόνια, όταν εμφανίστηκε μες στο καταχείμωνο φορώντας μπουφάν με εντυπωσιακή γούνινη κουκούλα και καφέ «αυτάκια», αλλά και όταν εμφανίστηκε με τεράστια ροζ καπελαδούρα -για να μην την κάψει ο ήλιος, όπως είπε-, για να παρουσιάσει το καραβάκι του Θερμαϊκού!

Εμείς δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε, κυρία Ιατρού μας: Τι θα κάνατε, αν οι υπεύθυνοι του καναλιού σάς έστελναν να παρουσιάσετε, ας πούμε, μια συγκέντρωση γυμνιστών;

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...