Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Το «σώσε» στη Μύκονο για ένα μπλουζάκι των 600 €

❱❱ Χαμός σε μπουτίκ της Μυκόνου για αυτόγραφο του σχεδιαστή Virgil AblohΣτριμωξίδι, σπρωξιές και ουρλιαχτά στη Μύκονο για ένα μπλουζάκι της φίρμας Off-White, αξίας 600 ευρώ! Καλά κρατούν τα «τρελά» σκηνικά εν μέσω θέρους στο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων. 

f1 2

Στη Χώρα, συγκεκριμένα στην οδό Καλογερά, επικράτησε συνωστισμός το περασμένο Σάββατο. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ Off-White στην Ευρώπη, που έγιναν εκεί παρουσία του δημιουργού του εν λόγω fashion brand και διάσημου σχεδιαστή Virgil Abloh. Ο τελευταίος έγινε αρχικά γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της συνεργασίας του με τον Kanye West.

f3 4

Ωστόσο, η μετοχή του ονόματός του ανέβηκε ραγδαία στο χρηματιστήριο της διεθνούς μόδας, κάνοντας ως και τη Louis Vuitton να συνεργαστεί μαζί του υπογράφοντας τη φετινή ανδρική συλλογή του οίκου. Με απλά λόγια, ο Virgil Abloh θεωρείται σταρ και δεν ήταν τυχαίο που στη Μύκονο λίγο έλειψε να… ποδοπατηθούν τα πλήθη προκειμένου να τον πλησιάσουν και ν’ αποκτήσουν τα πανάκριβα μπλουζάκια του στην μπουτίκ που άνοιξαν οι επιχειρηματίες Σπύρος και Φίλιππος Λιακωτίτης.

f5

O Virgil, ο οποίος συμπεριλήφθηκε τούτη τη χρονιά στη λίστα του περιοδικού «Time» με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη, εμφανίστηκε στα εγκαίνια με δύο ώρες καθυστέρηση, όπως θα έκανε δηλαδή κάθε μεγάλος σταρ που σέβεται τον εαυτό του.

Πάρτι

Με το που… έσκασε μύτη βέβαια ξεκίνησε και η υστερία του πλήθους. Νεαροί έσπρωχναν τους bodyguards προκειμένου να μπουν στο κατάστημα, να ψωνίσουν και να μιλήσουν με τον σχεδιαστή. Μάχη δόθηκε πάνω από τα μπλουζάκια των 600 ευρώ, με πολλούς ν’ αρπάζουν όποιο έβρισκαν μπροστά τους, δίχως να κοιτάζουν τα νούμερα, απλά και μόνο για ν’ αποκτήσουν κάτι με την υπογραφή του Virgil.

f4 4

Στο μεταξύ ο designer υπέγραφε όπου έβρισκε, πάνω σε t-shirts, σε παπούτσια, ακόμη και στο δέρμα των fans του, οι οποίοι έκαναν σαν… δαιμονισμένοι. Το ίδιο βράδυ ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο εστιατόριο Αvra της Μυκόνου, όπου ο Virgil Abloh και η οικογένεια Λιακωτίτη υποδέχτηκαν εκλεκτούς καλεσμένους, όπως ο γιος του Roberto Cavalli, Daniele, που διαθέτει το δικό του fashion brand, ο γνωστός Βρετανός blogger Μάθιου Ζόρμπας, ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ, η εντυπωσιακή Παολίνα Διαμαντούλη, η σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα ντε Σόουζα με τον σύζυγό της Mr Zagori Βασίλη Χήτο, ο δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Cavo Tagoo» Σούλα Λιάκου, η Λίντσεϊ Λόχαν κ.ά.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...