Ο Τόνι Σφήνος ξέρει!

❱❱ Σαρώνει σε τηλεθέαση η εκπομπή του δημοφιλούς performer και στο κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζουν να του αναθέσουν ακόμη μίαΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εξαιρετικά ικανοποιημένος δηλώνει ο ΑΝΤ1 με την απόδοση της εκπομπής «Το ταίρι ξέρει» και την παρουσία του Τόνι Σφήνου στο κανάλι.

Κόντρα σε φήμες και δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου συζητούν με τον δημοφιλή performer την πιθανότητα μιας διευρυμένης συνεργασίας μαζί του, με μια επιπλέον εκπομπή, που θα είναι ωστόσο έμπνευσης του ίδιου.
Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης δήλωσε ενθουσιασμένος με το φυσικό χιούμορ και την άνεση του Τόνι στην πρώτη του εμφάνιση σε ρόλο παρουσιαστή, στοιχεία που δικαιώνουν όσους στήριξαν την επιλογή του.

«Ολη η διαφορά είναι η σχέση που αναπτύσσει ο Τόνι με τους παίκτες αλλά και με το κοινό στο στούντιο. Το διασκεδάζουν όλοι μαζί, κι αυτό φαίνεται. Οι δηλώσεις συμμετοχών τόσο για παίκτες αλλά και απλό ακροατήριο εκτινάχθηκαν σε χιλιάδες από την πρώτη μέρα προβολής» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αγάπη του κόσμου

Τον Τόνι, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στη διοίκηση του ΑΝΤ1, δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα θεαματικότητας, τα οποία δεν κοιτάζει καν, αλλά η αγάπη του κόσμου και να περνά πρώτα απ’ όλα ο ίδιος και οι παίκτες φανταστικά στο πλατό.

«Το ταίρι ξέρει» μπήκε δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης μέσα σε ένα ήδη ανταγωνιστικό τηλεοπτικό περιβάλλον, σε μια δύσκολη εβδομάδα, με τους ημιτελικούς του Μουντιάλ κυρίως, αλλά και το φινάλε του «Survivor». Ωστόσο, απέναντι στον ημιτελικό του reality επιβίωσης του Σκάι (την Πέμπτη 12/7) σημείωσε από τα υψηλότερα ποσοστά του, καταγράφοντας 17,4%.

Στις δύο εβδομάδες προβολής του σημειώνει 15,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, με ιδιαίτερα ελκυστικό μερίδιο στο απαιτητικό ανδρικό κοινό. Συγκεκριμένα, τη δεύτερη εβδομάδα -χωρίς να μεταδίδεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου- η εκπομπή έκανε 20,8% στους άνδρες 25-44, απέναντι στο 19,9% του «My Man Can» με τον Γιώργο Λιανό, και 20% στους άνδρες 18-24, απέναντι στο 14,5% του τηλεπαιχνιδιού του Σκάι με το παρόμοιο concept. Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα ότι το «My Man Can» δείχνει να υποχωρεί απέναντι στον Τόνι Σφήνο.

Ο Τόνι Σφήνος και «Το ταίρι ξέρει» φαίνεται ότι έχουν συμβάλει σημαντικά στην απόδοση της prime time ζώνης του ΑΝΤ1, καθώς στο κοινό 18-54 έχει ήδη ανεβάσει το μερίδιό του κατά 4,7 μονάδες συγκριτικά με την υπόλοιπη χρονιά.
Οι μεσημεριανές επαναλήψεις, οι οποίες έπαιξαν μόνο την πρώτη εβδομάδα προβολής του (λόγω Μουντιάλ), πήγαν επίσης καλά. Η δεύτερη εβδομάδα της εκπομπής, μόνο το βράδυ πλέον, συνέχισε με αυξητικό ρυθμό στα νούμερα.

Να σημειωθεί ότι ο Τόνι Σφήνος, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, δεν έχει σκεφτεί να πρωταγωνιστήσει σε κάποια τηλεοπτική σειρά. Ομως έχει στο μυαλό του ένα σενάριο για μια μεγάλη μήκους ταινία, αλλά και τη δημιουργία ενός διαδραστικού τηλεοπτικού σόου. Ο ίδιος και τα φοβερά ζευγάρια του θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1, ενώ ο Γιώργος Λιανός από την άλλη εβδομάδα ξεκινάει τις διακοπές του και θα επανέλθει από τον Σεπτέμβριο στον Σκάι με το ίδιο φορμάτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...