Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Τόνι Σφήνος ξέρει!

❱❱ Σαρώνει σε τηλεθέαση η εκπομπή του δημοφιλούς performer και στο κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζουν να του αναθέσουν ακόμη μίαΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εξαιρετικά ικανοποιημένος δηλώνει ο ΑΝΤ1 με την απόδοση της εκπομπής «Το ταίρι ξέρει» και την παρουσία του Τόνι Σφήνου στο κανάλι.

Κόντρα σε φήμες και δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου συζητούν με τον δημοφιλή performer την πιθανότητα μιας διευρυμένης συνεργασίας μαζί του, με μια επιπλέον εκπομπή, που θα είναι ωστόσο έμπνευσης του ίδιου.
Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης δήλωσε ενθουσιασμένος με το φυσικό χιούμορ και την άνεση του Τόνι στην πρώτη του εμφάνιση σε ρόλο παρουσιαστή, στοιχεία που δικαιώνουν όσους στήριξαν την επιλογή του.

«Ολη η διαφορά είναι η σχέση που αναπτύσσει ο Τόνι με τους παίκτες αλλά και με το κοινό στο στούντιο. Το διασκεδάζουν όλοι μαζί, κι αυτό φαίνεται. Οι δηλώσεις συμμετοχών τόσο για παίκτες αλλά και απλό ακροατήριο εκτινάχθηκαν σε χιλιάδες από την πρώτη μέρα προβολής» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αγάπη του κόσμου

Τον Τόνι, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στη διοίκηση του ΑΝΤ1, δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα θεαματικότητας, τα οποία δεν κοιτάζει καν, αλλά η αγάπη του κόσμου και να περνά πρώτα απ’ όλα ο ίδιος και οι παίκτες φανταστικά στο πλατό.

«Το ταίρι ξέρει» μπήκε δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης μέσα σε ένα ήδη ανταγωνιστικό τηλεοπτικό περιβάλλον, σε μια δύσκολη εβδομάδα, με τους ημιτελικούς του Μουντιάλ κυρίως, αλλά και το φινάλε του «Survivor». Ωστόσο, απέναντι στον ημιτελικό του reality επιβίωσης του Σκάι (την Πέμπτη 12/7) σημείωσε από τα υψηλότερα ποσοστά του, καταγράφοντας 17,4%.

Στις δύο εβδομάδες προβολής του σημειώνει 15,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, με ιδιαίτερα ελκυστικό μερίδιο στο απαιτητικό ανδρικό κοινό. Συγκεκριμένα, τη δεύτερη εβδομάδα -χωρίς να μεταδίδεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου- η εκπομπή έκανε 20,8% στους άνδρες 25-44, απέναντι στο 19,9% του «My Man Can» με τον Γιώργο Λιανό, και 20% στους άνδρες 18-24, απέναντι στο 14,5% του τηλεπαιχνιδιού του Σκάι με το παρόμοιο concept. Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα ότι το «My Man Can» δείχνει να υποχωρεί απέναντι στον Τόνι Σφήνο.

Ο Τόνι Σφήνος και «Το ταίρι ξέρει» φαίνεται ότι έχουν συμβάλει σημαντικά στην απόδοση της prime time ζώνης του ΑΝΤ1, καθώς στο κοινό 18-54 έχει ήδη ανεβάσει το μερίδιό του κατά 4,7 μονάδες συγκριτικά με την υπόλοιπη χρονιά.
Οι μεσημεριανές επαναλήψεις, οι οποίες έπαιξαν μόνο την πρώτη εβδομάδα προβολής του (λόγω Μουντιάλ), πήγαν επίσης καλά. Η δεύτερη εβδομάδα της εκπομπής, μόνο το βράδυ πλέον, συνέχισε με αυξητικό ρυθμό στα νούμερα.

Να σημειωθεί ότι ο Τόνι Σφήνος, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, δεν έχει σκεφτεί να πρωταγωνιστήσει σε κάποια τηλεοπτική σειρά. Ομως έχει στο μυαλό του ένα σενάριο για μια μεγάλη μήκους ταινία, αλλά και τη δημιουργία ενός διαδραστικού τηλεοπτικού σόου. Ο ίδιος και τα φοβερά ζευγάρια του θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1, ενώ ο Γιώργος Λιανός από την άλλη εβδομάδα ξεκινάει τις διακοπές του και θα επανέλθει από τον Σεπτέμβριο στον Σκάι με το ίδιο φορμάτ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....