Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Υποκριτική ευαισθησία από Ρέμο και Mr Nammos πάνω στα αποκαΐδια!

❱❱ Αντί να ακυρωθεί η σημερινή συναυλία των Ρέμου – Diab, ο «Mr Nammos», απλά τη μεταθέτει για… αύριο!!!Αναβάλλεται, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους, η φιέστα με τον Αντώνη Ρέμο και τον Amr Diab στο Nammos της Μυκόνου. Εντάξει, μη φανταστείτε καμία αναβολή διαρκείας… 24 ώρες μόνο, ίσα ίσα να λήξει τυπικά το πένθος και να κρατηθούν τα προσχήματα. 

Ο καλλιτέχνης και η επιχείρηση του πολυτελούς μαγαζιού αποφάσισαν από κοινού να μεταθέσουν την προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία… αύριο. Λεπτομέρεια, ωστόσο, που παρέλειψαν να αναφέρουν εξαρχής στην ανακοίνωση που εξέδωσε η επιχείρηση.

Ο κ. Ρέμος, βεβαίως, «με αίσθημα ευθύνης» (απέναντι στις πολλές κρατήσεις των βαθύπλουτων) «και ανείπωτη θλίψη» (που διαρκεί μόλις ένα 24ωρο, αλλά μετά μπορεί να ειπωθεί και τραγουδιστά) προέβη στις ανάλογες δηλώσεις: «Ο καθένας μας τέτοιες στιγμές πρέπει να πράττει με βάση την ψυχή του και τη συνείδησή του, ώστε να βοηθήσει στο ελάχιστο την όλη κατάσταση που περνάει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας. Ετσι λοιπόν σας πληροφορώ πως η προγραμματισμένη διεθνής συναυλία στο Nammos της Μυκόνου μεταφέρεται για τις 27/7 και εξ ολοκλήρου η δική μου αμοιβή, καθώς και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν από καρδιάς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

Δεν λέει, όμως, ποιο είναι το ποσό της «εξ ολοκλήρου» αμοιβής του! Ούτε πόσα χρήματα θα διατεθούν στους πληγέντες από την πλευρά της επιχείρησής του… large Ζαννή Φρατζέσκου. Με πόσα χρήματα σκοπεύουν να εξαγοράσουν την υποκριτική ευαισθησία τους; Ποιος ξεχνάει, όμως, την εξίσου «ευαίσθητη» προσέγγιση του τραγουδιστή και πέρυσι όταν εκτός από την καθιερωμένη συναυλία του στο Nammos επέστρεψε στον ίδιο χώρο την 1η Σεπτεμβρίου, μέρα γιορτής για τον μουσουλμανισμό, για μία ακόμη φιέστα εκδήλωσης υπέρτατης χλιδής;

Αναβάλλεται, λοιπόν, η σημερινή συναυλία και δεν ακυρώνεται, όπως προστάζει το ήθος, ούτε καν μετατίθεται για καμιά δεκαριά μέρες αργότερα. Ο λόγος; Επιβάλλεται να γλεντήσουν με τρέλα και άφθονη σαμπάνια οι Αραβες πετρελαιάδες, οι Ρώσοι κροίσοι και οι Ελληνες celebrities. Αλλωστε το πένθος είναι ελληνικό και, ως γνωστόν, η Μύκονος είναι από μόνη της… πριγκιπάτο, κάτι σαν ξεχωριστό κρατίδιο! Οι ξένοι ζάπλουτοι δεν σκοτίστηκαν να χάσουν το πάρτι τους για μια φονική πυρκαγιά κάπου στην Αθήνα.

Προτεραιότητα στη φιέστα

Τι κι αν έγινε κρανίου τόπος από τις πυρκαγιές η μισή Αττική; Τι κι αν 81 άνθρωποι -μέχρι στιγμής- κάηκαν ζωντανοί σαν τα ποντίκια; Τι κι αν πολλοί χαροπαλεύουν; Τι κι αν καταστράφηκαν χιλιάδες στρέμματα γης, περιουσίες και ζωές; Μπροστά στην κονόμα όλα μοιάζουν ασήμαντα. Οταν ο τζίρος μιας τέτοιας βραδιάς αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ, όπως πέρυσι με τον Ερος Ραματσότι στην ίδια φιέστα, τότε και ο επιχειρηματίας Ζαννής Φρατζέσκος και ο καλλιτέχνης Αντώνης Ρέμος οφείλουν (με το δικό τους προφανώς σκεπτικό) να σεβαστούν την επιθυμία των πελατών, όχι τη μνήμη των νεκρών. Αναίσχυντο; Ισως, αλλά εξαιρετικά κερδοφόρο. Σε τελική ανάλυση η Μύκονος είναι πολύ μακριά από το Μάτι.

1919 melisses 05072016Ο καπνός θα έχει χαθεί έως την Παρασκευή και η μυρωδιά από τις απανθρακωμένες σάρκες και τα αποκαΐδια δεν θα φτάσει μέχρις εκεί για να τους ενοχλήσει! Αρα θα μπορέσουν μια χαρά και να γλεντήσουν και να οικονομήσουν!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΙSSΕS ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Στο νησί της Μυκόνου και στο Solymar είχε προγραμματίσει συναυλία χθες και το συγκρότημα Μέλιsses.

Με ανακοίνωσή τους, όμως, την ακύρωσε γι’ αυτή την εβδομάδα και όπως ενημερωθήκαμε από το παραλιακό μαγαζί, υπάρχει η σκέψη να πραγματοποιηθεί την επόμενη ή τη μεθεπόμενη, χωρίς κι αυτό να είναι σίγουρο.

Οπως φαίνεται, τόσο οι Μέλιsses όσο και η επιχείρηση σε αυτή την περίπτωση έχουν το τακτ να περιμένουν ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να κοπάσει λίγο η φρικτή βοή της τραγωδίας που χτύπησε τον τόπο μας.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...