Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Φούντωσε πάλι η κόντρα τους

❱❱ «Καρφιά» από την Κατερίνα Δαλάκα για τη συμπεριφορά της Εύης Σαλταφερίδου κατά τη διάρκεια του «Survivor»Μπορεί το «Survivor» να έκανε φινάλε πριν από λίγο καιρό, ωστόσο οι δύο πρώην παίκτριες του reality επιβίωσης Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου φαίνεται ότι έχουν ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς. Αυτό τουλάχιστον φανέρωσαν οι σχετικές δηλώσεις που έκανε η ξανθιά αθλήτρια του στίβου στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο «People». 

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η μελαχρινή γυμνάστρια, με την οποία υπήρξαν κολλητές όσο αγωνίζονταν κι οι δύο στην ομάδα των «Διασήμων», την απογοήτευσε με τη συμπεριφορά της μόλις πήρε… μετεγγραφή για την ομάδα των «Μαχητών».

«Η Εύη ήταν ένα άτομο με το οποίο ήρθαμε πολύ κοντά και όταν έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα είδα έναν διαφορετικό χαρακτήρα, ενώ έβγαλε και μια επιθετικότητα απέναντί μου. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι. Οταν, όμως, κάποια πράγματα με πειράξουν, θα απομακρυνθώ.

Ακόμα και στο “Survivor Πανόραμα” η Εύη μίλησε με άσχημα και απαξιωτικά λόγια για μένα, χωρίς να υπάρχει λόγος» δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα, χωρίς να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ίδια μίλησε και για τους άλλους πρώην συμπαίκτες της, με πρώτη και καλύτερη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Την Κωνσταντίνα τη γνώριζα μόνο μέσα από την εκπομπή της στην τηλεόραση. Τώρα μπορώ να σου πω πως ήταν ένα παιδί, με όλη τη σημασία της λέξης. Εφερε μια χαρά στην ομάδα και ήταν πάντα πρόθυμη για όλα. Μπορεί να υπήρξαν ορισμένες παρεξηγήσεις, αλλά δεν είχε ποτέ κακία μέσα της για κανέναν. Χάρηκα που τη γνώρισα καλύτερα. Δεν περίμενα να τα καταφέρει, αλλά βοήθησε την ομάδα και μας έβγαλε όλους ασπροπρόσωπους» σημείωσε.

Οσο για τα άτομα που νιώθει πλέον φίλους της, είναι η Ολγα Φαρμάκη, ο Γιάννης Τσίλης, η Ξένια των Rec, ο Μιχάλης Μουρούτσος αλλά και η Μελίνα Μεταξά. «Την Ολγα τη νιώθω πραγματικά σαν αδελφή, τη λατρεύω» τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...