Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νάντια Μπουλέ: Μη μου μιλάτε για τον Αρναούτογλου

❱❱ Η Νάντια Μπουλέ δεν θέλει να θυμάται τη σχέση της με τον παρουσιαστή«Μη μου λέτε γι’ αυτήν, πού γυρνάει και πού ζει, θέλω να ξεχαστεί…» τραγούδησε ο Στέλιος Καζαντζίδης δεκαετίες πριν και η Νάντια Μπουλέ συνέπτυξε τους παραπάνω στίχους σε μία και μόνο απάντηση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

«Θα προτιμούσα σε αυτόν τον άνθρωπο να μην αναφερθούμε καθόλου» είπε η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Live Weekend» στο Νέο Κανάλι, όταν ρωτήθηκε αν της έλειψαν η τηλεόραση, οι άνθρωποί της, καθώς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οταν, μάλιστα, η συμπαρουσιάστρια του Θανάση Πάτρα Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη επέμεινε στην ερώτηση, η Νάντια Μπουλέ επανέλαβε την ατάκα της, θέλοντας να δώσει τέλος σε αυτή την άβολη κουβέντα. Να θυμίσουμε ότι στο μακρινό παρελθόν η ταλαντούχα Νάντια υπήρξε ζευγάρι με τον παρουσιαστή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν εκείνη πέρασε δοκιμαστικό για την παρουσίαση της εκπομπής του «Ομορφος κόσμος το πρωί» στο Mega, την οποία παρουσίαζε ο Γρηγόρης.

Ωστόσο, η σχέση τους δεν ξεκίνησε αμέσως, καθώς και οι δύο ήταν δεσμευμένοι εκείνη την εποχή. Το ειδύλλιό τους άρχισε να… ψήνεται λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2008 στον αέρα της εκπομπής.

Από εκείνο το διάστημα και μετά οι δυο τους αποφάσισαν δειλά δειλά να κάνουν τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους και ο έρωτάς τους να γίνεται γνωστός. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις και αποτελούσε κυρίαρχο θέμα στις μεσημεριανές εκπομπές σχεδόν καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Το 2011 η αυλαία αυτού του έρωτα έπεσε οριστικά και οι πρωταγωνιστές ως φαίνεται, ακόμη και τώρα, τόσα χρόνια μετά, δεν έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα