Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Oλα στη φόρα από τον νταβατζή του Χόλιγουντ

❱❱ Προαγωγός και γκέι ζιγκολό αποκαλύπτει τα ομοφυλοφιλικά μυστικά ιερών τεράτων της 7ης τέχνηςΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ερωτικούς συντρόφους για ομοφυλοφιλικό σεξ εξασφάλιζε σε εμβληματικές εικόνεςesr 3007 021 cmyk του Χόλιγουντ βενζινοπώλης στο Λος Αντζελες ξεκινώντας από τη δεκαετία του ’40, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε νέο ντοκιμαντέρ.
Ο 95χρονος Σκότι Μπόουερς, που θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους προαγωγούς αλλά και γκέι ζιγκολό του Χόλιγουντ, ισχυρίζεται ότι πελάτες του ήταν ο Λόρενς Ολιβιέ, ο Ροκ Χάντσον, ο Κάρι Γκραντ, ο Σπένσερ Τρέισι καθώς και η Κάθριν Χέπμπορν. Σε συνέντευξή του στη «New York Post» εκμυστηρεύεται ότι και ο ίδιος έκανε σεξ με τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Τα ραντεβού

Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο 20χρονος Μπόουερς από το Σικάγο απολύθηκε από τον στρατό όπου υπηρέτησε ως καταδρομέας και έπιασε δουλειά σε βενζινάδικο, στην κεντρική οδό του Λος Αντζελες Hollywood Boulevard.

Εκεί συναντούσε ηθοποιούς που ήταν διάσημοι ή βρίσκονταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους, προτού μετατραπούν σε απόλυτους σταρ του Χόλιγουντ, και φρόντιζε να τους ικανοποιεί ο ίδιος ή τους προσέφερε παρτενέρ του ίδιου φύλου.
«Εκλεισα διάφορα ραντεβού με άντρες για τον Ροκ Χάντσον, την εποχή που δεν είχε γίνει ακόμη διάσημος και ήταν πάμπτωχος» αποκαλύπτει σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα ο Μπόουερς στο ντοκιμαντέρ «Scotty and the secret history of Hollywood» «Ο Σκότι και η κρυφή ιστορία του Χόλιγουντ».

Οπως ισχυρίζεται, τα ερωτικά ραντεβού με τον ίδιο ή άλλους πρώην καταδρομείς φίλους του κόστιζαν 20 δολάρια, ποσό που ήταν διπλάσιο από το μεροκάματο. Στις αρχές τουλάχιστον γίνονταν σε τροχόσπιτο που ήταν παρκαρισμένο κοντά στο βενζινάδικο.
Μιλώντας για την προσωπική εμπειρία του αποκάλυψε ότι πρώτος του διάσημος πελάτης ήταν ο βραβευμένος με Οσκαρ Γουόλτερ Πιντζεόν, με τον οποίο κατέληξε να κάνει σεξ στη χλιδάτη βίλα του.

Συμμετείχε σε όργια με τον παντρεμένο Κάρι Γκραντ και τον Βρετανό ηθοποιό Ράντολφ Σκοτ, «στα κρυφά για να μην το μάθει η σύζυγος του Γκραντ, Μπάρμπαρα Χάτον».
«Ο Σπένσερ Τρέισι συνήθιζε να με δαγκώνει κατά τη διάρκεια του σεξ» αναφέρει ο Μπόουερς, ενώ υπερηφανεύεται ότι μέσα σε 49 χρόνια έκλεισε ραντεβού στη Χέπμπορν «με 150 γυναίκες».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...