Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Call girls κατάσκοποι στη Σίλικον Βάλεϊ!

❱❱ Ρώσοι στρατολογούν πόρνες πολυτελείας για να αποσπούν τεχνολογικές πληροφορίες από διευθυντικά στελέχηΣτο σενάριο της κατασκοπευτικής ταινίας «Red Sparrow» με την Τζένιφερ Λόρενς παραπέμπει η καταγγελία Αμερικανού πρώην κατασκόπου, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Ρωσία πληρώνει πόρνες πολυτελείας που συμμετέχουν σε πάρτι μεγαλοστελεχών της Σίλικον Βάλεϊ. 

Οπως οι νεαρές Ρωσίδες κατάσκοποι της ταινίας, γνωστές ως «κόκκινα σπουργίτια», οι πόρνες φέρεται ότι αποπλανούν με το σεξ διευθυντικά στελέχη των εταιριών για να τους αποσπάσουν μυστικά για την τεχνολογία που αναπτύσσουν για λογαριασμό της Ρωσίας.

Την αποκάλυψη κάνει το διαδικτυακό περιοδικό Politico, παρουσιάζοντας τη μαρτυρία και τις εκτιμήσεις αξιωματούχου που εργάστηκε στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και μίλησε ανωνύμως για την επιχειρηματική κατασκοπία σε βάρος εταιριών υψηλής τεχνολογίας στη Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνιας. «Εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ, που στοχοποιούν ανώτατα και ανώτερα στελέχη σε χλιδάτα μπαρ, νυχτερινά κέντρα, πεντάστερα ξενοδοχεία όπως το “Rosewood Sand Hill” και άλλα σημεία έχουν εντοπιστεί ως ύποπτες για την υποκλοπή πληροφοριών, τις οποίες μεταφέρουν σε αξιωματούχους των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών» υποστήριξε.

Πρόσθεσε ότι οι πόρνες πολυτελείας είναι Ρωσίδες που ζουν στην περιοχή της Σίλικον Βάλεϊ ή νεαρές που κατάγονται από την ανατολική Ευρώπη και φέρεται ότι λαμβάνουν χρηματικά ποσά από τη Ρωσία. Για να το πετύχουν, συχνάζουν στα διαβόητα πάρτι που διοργανώνουν μεγαλοστελέχη των εταιριών υψηλής τεχνολογίας. Τα σεξουαλικά όργια που γίνονται στα συγκεκριμένα πάρτι, στα οποία είναι αναγκασμένες να συμμετάσχουν και εργαζόμενες των εταιριών για να αναρριχηθούν στην ιεραρχία, αποκάλυψε στο βιβλίο της «Brotopia: Breaking Up the Boys’ Club of Silicon Valley» στις αρχές του έτους η δημοσιογράφος του Bloomberg Εμιλι Τσανγκ.

Κάποιες φορές τα πραγματικά «κόκκινα σπουργίτια» φαίνεται ότι καταφέρνουν να αποσπάσουν τις πληροφορίες του θέλουν. Οι εταιρίες, όμως, σύμφωνα με το Politico, κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν μυστικό το γεγονός ότι έπεσαν θύματα επιχειρηματικής κατασκοπίας. Φοβούνται ότι θα πέσουν δραματικά οι μετοχές τους στο χρηματιστήριο ή ότι θα μειωθεί η χρηματοδότησή τους μέσω του διαδικτύου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...