Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο στο δικαστικό «θρίλερ» με πολύ σασπένς,...

Γέννησε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της...

Για γερά πορτοφόλια οι βίλες του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Δουλειά και διακοπές συνδύασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο,...

Κατερίνα Λιόλιου από καρδιάς για το άλμπουμ

Σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Λιόλιου, με...

Κώστας Κρομμύδας: «Βγαίνω έξω και βλέπω το… θηρίο στα 300 μέτρα»

❱❱ Η συγκλονιστική περιγραφή του Κώστα Κρομμύδα, όταν η φωτιά απείλησε το εξοχικό του στον ΚάλαμοΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Τον τρόμο της φωτιάς έζησε και ο Κώστας Κρομμύδας στην εξοχική του κατοικία στον Κάλαμο, την ίδια μέρα που ξέσπασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Κινέτα και στον Νέο Βουτζά.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας, μιλώντας χτες την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00», αποκάλυψε ότι βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές, έχοντας στο πλευρό του τη 10χρονη κόρη του Βάια και τη σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη.

Η φωτιά απείλησε το σπίτι του, αλλά ευτυχώς για εκείνους άλλαξε πορεία την τελευταία στιγμή. «Ημασταν στο εξοχικό μας στον Κάλαμο. Η φωτιά πήρε πολύ γρήγορα διαστάσεις. Καθόμασταν μέσα στο σπίτι και μου λέει η κόρη μου “Μπαμπά, έσπασε ένα κλωνάρι από τον αέρα”.

Βγαίνω έξω να δω και βλέπω το “θηρίο”, αυτή τη φωτιά, στα 300 μέτρα» δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τη γυναίκα του έβαλε την κόρη τους στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν, παίρνοντας μαζί τους σε τσάντες κάποια πράγματα από το «βιος τους», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος υποστήριξε πως και στο παρελθόν έχει κινδυνεύσει από φωτιά, στην Επίδαυρο, αλλά τότε δεν ήταν μαζί το παιδί του, όπως συνέβη αυτή τη φορά. «Αυτό που βίωσα εκείνη τη στιγμή, έχοντας το παιδί μου δίπλα, είναι συγκλονιστικό. Ξυπνάνε όλες οι αισθήσεις πώς θα σώσεις το παιδί σου από αυτό το πράγμα. Ευτυχώς όλοι λειτουργήσαμε ψύχραιμα.

Ο πανικός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος και από αυτόν παραλίγο να τρακάρουν αυτοκίνητα στην περιοχή» είπε και συμπλήρωσε πως όλοι πρέπει να βοηθήσουμε τους πυροπλήκτους, σε όποια περιοχή κι αν βρίσκονται, όχι μόνο τώρα αλλά και τον χειμώνα, που θα είναι δύσκολος γι’ αυτούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

Νέα σελίδα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα ο...
spot_img
spot_img