ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Μάνο του «Game of Love»

❱❱ Αν δίπλα στον ορισμό «ψώνιο» στα λεξικά υπήρχε εικόνα, σίγουρα θα ήταν μια φωτογραφία του Μάνου Βροντζάκη (σ.σ.: πρώην παίκτης του «Game of love» και… νυν και αεί παίκτης γενικώς και αορίστως). Αυτός λοιπόν έδωσε συνέντευξη στο «Down Town» και δήλωσε, πρώτον, «Είμαι τέλειος», έτσι περιεκτικά, και, δεύτερον, «Το ‘‘Game of Love” δεν μου ταίριαζε. Οι συμπαίκτες μου στο παιχνίδι ήταν σε πολύ κατώτερο επίπεδο από εμένα. Είχαν εντελώς διαφορετική αντίληψη, εντελώς διαφορετική θεωρία για τη ζωή, άλλο I.Q. Και τώρα που είμαι εκτός, πιστεύω ότι δεν μου ταίριαζε, αλλά με βοήθησε». 

Κύριε Βροντζάκη, πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου και σου ευχόμαστε να μην είναι το μόνο μεγάλο που έχεις! Για το I.Q. σου, μη ζορίζεσαι… Η απόφασή σου να συμμετέχεις σε αυτό το trash reality, που πλησίασε επικίνδυνα την τσόντα, και να εκτεθείς τόσο, αλλά, πολύ περισσότερο, αυτή σου η συνέντευξη που σε εκθέτει ανεπανόρθωτα μετρούν τη νοημοσύνη σου και το άθροισμα είναι εύκολο να υπολογιστεί και από ένα νήπιο.

Και όσον αφορά το… επίπεδο, η δήλωσή σου, από μόνη της, δείχνει πως το «ανώτερο επίπεδό» σου μετά βίας αγγίζει το δάπεδο. Επιπλέον αποκάλυψες ότι είσαι «άγριος στο κρεβάτι» (!). Να φανταστούμε ότι κοιμάσαι με φίμωτρο;

Μάνε, δεν σε ξέρουμε και μάλλον ούτε θα σε γνωρίσουμε, όχι γιατί δεν μας ενδιαφέρει, που δεν… αλλά γιατί δεν θα προλάβουμε, αφού το πολύ σε δύο εβδομάδες δεν θα θυμάται κανείς την τηλεοπτική σου ύπαρξη. Κάλμαρε λοιπόν, γιατί η «καλαμοκαβαλίαση» ολκής που σε διακατέχει είναι ψυχική διαταραχή και ονομάζεται ναρκισσισμός. Μη ρωτήσεις τη μαμά σου, δες το με έναν ειδικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ