Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Μια «βασίλισσα» στα… πόδια του «νέου Ρονάλντο»

❱❱ Η Μαντόνα παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι για χάρη του γιου της άφησε πίσω την καριέρα της στις ΗΠΑΜέχρι πριν από μία δεκαετία, ούτε που θα φανταζόταν ότι θα μπορούσε να αφήσει τις περιοδείες για χάρη των γηπέδων. Για χάρη του γιου της, Ντέιβιντ Μπάντα, όμως, η Μαντόνα δεν δίστασε να αφήσει πίσω της όχι μόνο τη δουλειά της, αλλά και τη ζωή της στις ΗΠΑ, προκειμένου να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του «επόμενου Ρονάλντο». 

«Ο γιος μου Ντέιβιντ, ο οποίος θα γίνει 13 τον Σεπτέμβριο, ήθελε να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Προσπαθούσα απεγνωσμένα να τον βάλω στις καλύτερες ακαδημίες, με τους καλύτερους προπονητές, όμως το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Αμερική είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Εβλεπα την απογοήτευσή του και ένιωσα ότι ήταν μια καλή εποχή. Ενιωσα ότι χρειαζόμασταν μια αλλαγή» εξηγεί σε συνέντευξή της στην ιταλική «Vogue» η 59χρονη βασίλισσα της ποπ, η οποία μαζί με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της έχει μετακομίσει στη Λισαβόνα εδώ και έναν χρόνο, προκειμένου ο Ντέιβιντ να μπει στην ακαδημία της Μπενφίκα.

«Ημασταν ανάμεσα σε τρεις πόλεις που είχαν ακαδημίες ποδοσφαίρου, το Τορίνο, τη Βαρκελόνη και την Μπενφίκα στη Λισαβόνα. Πήγα σε όλες τις πόλεις και προσπάθησα να φανταστώ τον εαυτό μου να ζει εκεί. Φυσικά η Βαρκελόνη είναι πολύ διασκεδαστική πόλη και μ’ αρέσει και το Τορίνο, όμως το Τορίνο δεν είναι πόλη για παιδιά» επισήμανε, προσθέτοντας ότι η επιλογή της τη δικαίωσε, αφού όλοι τους έχουν προσαρμοστεί περίφημα στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, κάνοντας ταυτόχρονα τις απαραίτητες θυσίες. «Οποια γυναίκα είναι μητέρα ποδοσφαιριστή ξέρει ότι δεν έχει δική της ζωή, γιατί τα πράγματα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Μερικές φορές οι αγώνες είναι στην πόλη, άλλες όχι, και ποτέ δεν ξέρεις μέχρι την Πέμπτη το βράδυ αν θα είναι Σάββατο ή Κυριακή, στις 12 ή αργότερα» εξηγεί, προσθέτοντας ότι κύριο μέλημά της είναι τα παιδιά της να γίνουν σωστοί άνθρωποι. «Αν τύχει να γίνουν ο επόμενος Πικάσο ή Κριστιάνο Ρονάλντο, τότε υπέροχα. Θα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα» λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...