Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ο άφαντος Ψινάκης βλέπει φαντάσματα

❱❱ Ξαναχτύπησε διαδικτυακά και, χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη, κάλεσε τους δημότες να σταθούν δίπλα τουΤην ώρα που η οργή του κόσμου ξεχειλίζει πάνω από τις στάχτες και τα αποκαΐδια ζητώντας απαντήσεις και ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μαραθώνα εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλον τον Ηλία Ψινάκη, ζητώντας την παραίτησή του «εδώ και τώρα», εκείνος εξακολουθεί να παραμένει… άφαντος! 

Μάλιστα, επιλέγει να δηλώνει «παρών» μόνο μέσω ανακοινώσεων και δακρύβρεχτων αναρτήσεων στο διαδίκτυο, που, όμως, θα μπορούσαν να εκληφθούν ως άκρως υποκριτικές! Ο bon viveur δήμαρχος Μαραθώνα, που τις τελευταίες ημέρες αποτελεί persona non grata τόσο για τους δημότες του όσο και για την πλειονότητα του δημοτικού συμβουλίου, συνεχίζει να επιβεβαιώνει με τις πράξεις του όσους του καταλογίζουν ότι ζει σε… παράλληλο σύμπαν!

Η αμηχανία που τον διακατέχει είναι εμφανής, καθώς πέφτει σε επαναλαμβανόμενα «φάουλ», στην προσπάθειά του να πείσει ότι δέχεται άδικα πυρά και να κατευνάσει τις αντιδράσεις του κόσμου. Επειτα από την ανακοίνωση που έβγαλε, στην οποία υπερασπιζόταν τον εαυτό του και εξαπέλυε επίθεση σε όσους τον κατηγορούν κάνοντας λόγο για «καιροσκόπους» με «μικροπολιτικά κίνητρα», χθες ξαναχτύπησε με μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία ευχαριστεί τους δημότες του για τη… συμπαράσταση!

Ακόμη, επιρρίπτει ευθύνες σε μερίδα του κόσμου για την κριτική που δέχθηκε και καλεί τους δημότες να σταθούν στο πλευρό του. Ούτε λόγος, βεβαίως, για την ευθύνη που έχει ο ίδιος για την εθνική τραγωδία της 23ης Ιουλίου.

«Από το τελευταίο post η ζωή μας χωρίστηκε στο πριν και το μετά της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου. Πολλοί νεκροί. Ολοι άδικα. (…) Σε όλους σκύβω το κεφάλι… Συλλυπούμαι… Δεν υπάρχουν λόγια…» αναφέρει με μάλλον απολογητικό ύφος ο κ. Ψινάκης κάτω από μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ένα μανουάλι με αναμμένα κεριά! Σε άλλο σημείο της ανάρτησης ευχαριστεί όσους δεν πίστεψαν τα «fake news» και δεν «ψάρωσαν» με «hate farming», προσθέτοντας ότι τους αξίζουν «respect» και «gratitude» (ένα λεξικό και γρήγορα, παρακαλώ…)!

«Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου κάθε στιγμή και δεν πιστέψατε κουτσομπολιά, φήμες και fake news. Κυρίως, ευχαριστώ που δεν τα αφήσατε να επηρεάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους περισσότερους από αυτό που έχει πραγματική σημασία: Την τεράστια προσπάθεια που γίνεται μέρες και νύχτες τώρα για την επούλωση και την αποκατάσταση. Ευχαριστώ που δεν “ψαρώσατε” και δεν σας “ψαρέψανε” με “hate farming”…» αναφέρει, μεταξύ άλλων, o… αγγλομαθής δήμαρχος (που βλέπει φαντάσματα), ενώ καταλήγει λέγοντας ότι περιμένει όλους να κάνουν μαζί τα αποκαΐδια… παράδεισο!

Του γυρίζουν τις πλάτες

Πάντως, όσο εκείνος κρύβεται πίσω από το… πληκτρολόγιό του, ο ένας μετά τον άλλον οι δημοτικοί σύμβουλοι του γυρίζουν τις πλάτες τους. Χθες, ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Αλέξανδρος Σόμογλου ανέφερε σε δηλώσεις του ότι οι κάτοικοι βιώνουν ξεδιάντροπη κοροϊδία.

Παράλληλα, κάλεσε τον δήμαρχο να παρευρεθεί στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο -στις 6 το απόγευμα- στο οποίο θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα της παραίτησής του, που ζήτησαν με ψήφισμά τους 23 από τους 30 εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους. «Προσκαλώ τον κ. Ψινάκη να έρθει αύριο (ενν. σήμερα) να δει τον κόσμο έξω από το δημοτικό συμβούλιο αφού, όπως γράφει και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι πολίτες είναι συγκλονισμένοι με τη στήριξη που δείχνει…» ανέφερε με εμφανώς σκωπτική διάθεση.

ΑΚΥΡΩΣΕ «ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΝΤΙΓΟΝΗ», ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

Είναι να απορεί κανείς με την απόφαση του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη να ακυρώσει την προγραμματισμένη για χθες -Πέμπτη 2/8- παράσταση «Αντιγόνη» στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, λόγω πένθους!

Προς δυσάρεστη έκπληξη όλων, χθες το απόγευμα ανέβηκε στη σελίδα της παράστασης στο facebook -που, σημειωτέον, ήταν sold out τη συγκεκριμένη μέρα- ανακοίνωση που ανέφερε: «Η παράσταση “Αντιγόνη του Σοφοκλή” που θα λάμβανε χώρα στη Νέα Μάκρη και που όλα της τα έσοδα θα δίνονταν προς ενίσχυση των πυροπαθών ακυρώνεται κατόπιν απόφασης του δημάρχου κυρίου Ψινάκη, με αιτιολογία το πένθος».

f2

Αιτιολογία που μοιάζει τραγελαφική στα μάτια του κόσμου, γιατί ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός και η παράσταση τραγωδία και όχι κωμωδία… Αλήθεια, το πένθος εμπόδισε το ανέβασμα της παράστασης «Αντιγόνη του Σοφοκλή» δέκα μέρες μετά την πυρκαγιά, αλλά δεν εμπόδισε τη συναυλία του Ρέμου στο Nammos, μόλις τέσσερις μέρες μετά τα θλιβερά γεγονότα;

Την απορία τους για την απόφαση του δημάρχου να ακυρώσει την παράσταση εξέφρασε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος υπογράφει τη μουσική της παράστασης: «Πριν από λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του δήμου την ακύρωση της παράστασης… Λόγω πένθους, είπε…

Τον έψαξα στα τηλέφωνα και δεν έβγαινε… Κρίμα. Αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί μας ξηλώνουν. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία”» έγραψε και δεν ήταν ο μόνος που σχολίασε αρνητικά την απόφαση.

Και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν μάσησαν τα λόγια τους για τον δήμαρχο Μαραθώνα: «Σωστά! Εκείνος, άλλωστε, ξέρει καλύτερα από τραγωδίες! Από τις άλλες τραγωδίες, όμως, που δεν έχουν από μηχανής θεό! Καμία ελπίδα!» έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Μα είναι κλεισμένος σπίτι του και πενθεί ο “άνθρωπος”… Εδώ άφησε τη Μύκονο καλοκαιριάτικα και γύρισε στα καμένα… είναι να σκάσει».

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...