Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μονόπετρο στη Τζορτζίνα αξίας 4.300.000 ευρώ

Με μονόπετρο δαχτυλίδι που θα το ζήλευε ακόμα και...

Λεφτά υπάρχουν για τους νοικάρηδες του Βαλυράκη

❱❱ Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και η εικαστικός σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου νοικιάζουν μέσω Αirbnb το εξοχικό τους στην ΕρέτριαΤην εντυπωσιακή βίλα τους, που διατηρούν στην Ερέτρια, νοικιάζουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Αirbnb ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης και η πολυβραβευμένη ζωγράφος σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου.

Η τιμή των 1.138 ευρώ τη βραδιά βέβαια προκαλεί εγκεφαλικό στον μέσο πολίτη, όμως λεφτά υπάρχουν για τους νοικάρηδες του Βαλυράκη που αναζητούν χλιδή και ηρεμία. Η βίλα είναι ένα οίκημα μοντέρνου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, το οποίο απέχει μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα και, μεταξύ άλλων ανέσεων, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε λουτρά και μια εντυπωσιακή πισίνα στον κήπο.

Στην αρχική σελίδα της ηλεκτρονικής σελίδας Airbnb το ζευγάρι έχει επιλέξει, για ευνόητους λόγους, να μην εμφανίζονται ως οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του ακινήτου και έχουν αναθέσει τον ρόλο αυτόν στον Loic Dupont, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Παρίσι, και στην εταιρία Homerez SAS. Ομως οι φωτογραφίες από το εσωτερικό -κυρίως- του σπιτιού μαρτυρούν τις ταυτότητές τους.

Αλλωστε, όποιος γνωρίζει την καλλιτεχνική τεχνοτροπία της ζωγράφου Μίνας Παπαθεοδώρου αμέσως διαπιστώνει πως οι πίνακες είναι δικής της δημιουργίας. Μάλιστα, η ίδια έχει φωτογραφηθεί μέσα στο πολυτελέστατο σπίτι της Ερέτριας, ενώ έχει αναρτήσει τις λήψεις και στον λογαριασμό της στο facebook. Χαρακτηριστική είναι εκείνη με τη λευκή Lamborghini στον πίνακα με την υπογραφή της, που κοσμεί μέρος του σαλονιού.

Από την πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης διαβαίνει τη μεγάλη στρογγυλή πόρτα, διαπιστώνει πως το οίκημα συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την πολυτέλεια, την αισθητική και την άνεση. Το σπίτι είναι ιδανικό για παιδιά, καθώς διαθέτει ένα πλήρως διαμορφωμένο γήπεδο μπάσκετ και μια πισίνα με τζακούζι.

Εσωτερικά, στους τρεις ορόφους που επικοινωνούν μεταξύ τους με ανελκυστήρα, μοιράζονται 625 τετραγωνικά. Ο τελευταίος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και δύο πολυτελή μπάνια. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι ευρύχωρο και έχει θέα προς τη θάλασσα, ενώ η κυρίως κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα queen size κρεβάτι και εντυπωσιακό λουτρό με υδρομασάζ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...