Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Καλό παιδί ο Μπιν Λάντεν»

❱❱ Η μάνα του «εγκεφάλου» της 11ης Σεπτεμβρίου σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της! «Παρασύρθηκε από κακές παρέες»Σχεδόν 17 χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, η μητέρα του Οσάμα Μπιν Λάντεν λύνει πρώτη φορά τη σιωπή της, περιγράφοντας τον «εγκέφαλο» της Αλ Κάιντα ως ένα καλό, ντροπαλό παιδί, που παρασύρθηκε από κακές παρέες.

«Ηταν ένα πολύ καλό παιδί μέχρι που γνώρισε κάποια άτομα, τα οποία λίγο ως πολύ του έκαναν πλύση εγκεφάλου στα 20 του» λέει η Αλια Γκανέμ στη συνέντευξή της στον «Guardian», ρίχνοντας τις ευθύνες για την αλλαγή της προσωπικότητάς του στους ανθρώπους που γνώρισε στο πανεπιστήμιο της Τζέντα, όπου σπούδαζε οικονομικά.

«Μπορείς να το πεις και αίρεση. Συγκέντρωναν χρήματα για τον σκοπό τους. Πάντα του έλεγα να μείνει μακριά από αυτούς, αλλά δεν παραδεχόταν ποτέ του τι έκανε σε μένα, γιατί με αγαπούσε πολύ» προσθέτει.

Η 75χρονη γυναίκα υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό της ότι το παιδί της θα μπορούσε να γίνει τζιχαντιστής, γι’ αυτό ταράχτηκε πολύ όταν το συνειδητοποίησε.

Η τελευταία της συνάντηση με τον πρωτότοκό της Οσάμα ήταν το 1999 στο Αφγανιστάν, σε μια βάση έξω από την Κανταχάρ.

«Ηταν ένα μέρος κοντά στο αεροδρόμιο, που είχαν καταλάβει από τους Ρώσους. Ηταν πολύ χαρούμενος που μας δέχτηκε. Μας έκανε κάθε μέρα ξενάγηση. Σκότωσε ένα ζώο, κάναμε γιορτή και κάλεσε όλο τον κόσμο» θυμάται.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα