Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

«Από νωρίς» στα… βαθιά η Ανθή Βούλγαρη!

❱❱ Η δημοσιογράφος του epsilon μιλά για το άλμα της από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση, σε μια δύσκολη εποχή λόγω των πυρκαγιώνΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Από την ψυχαγωγία και το «Φτιάξε καφέ… να στα πω», η Ανθή Βούλγαρη πέρασε στην ενημέρωση και στην εκπομπή «Από νωρίς» (07.00) στο epsilon, την οποία συμπαρουσιάζει με τη Δέσποινα Βλεπάκη και τον Βαγγέλη Γιακουμή.

Η δημοσιογράφος, που διαθέτει εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και μοντέλο, αυτό το καλοκαίρι βλέπει ένα από τα μεγάλα επαγγελματικά της όνειρα να πραγματοποιείται. «Είμαι χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Πάντα ήθελα να βρεθώ στην ενημέρωση, ήταν κάτι που το ονειρευόμουν καιρό. Ο Θέμης Μάλλης με πρότεινε και τα στελέχη του σταθμού με εμπιστεύτηκαν» αναφέρει στην «Espresso».

Μόνο που αυτή η περίοδος για την ειδησεογραφία είναι από τις πιο δύσκολες των τελευταίων χρόνων… «Πράγματι, είναι πολύ δύσκολο να ανακοινώνεις ότι ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας νεκρός την ώρα της εκπομπής. Δεν θα ξεχάσω τις στιγμές που αυτόπτες μάρτυρες αφηγούνταν την ιστορία τους, όπως εκείνος που στην προσπάθεια να σώσει τη γυναίκα του και την πεθερά του, σκόνταψε σε ένα πτώμα, που αποδείχτηκε ότι ήταν φίλη της πεθεράς του. Oπως καταλαβαίνετε, πολλές φορές συγκράτησα τα δάκρυά μου» αναφέρει.

Με σπουδές στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και θητεία σε εφημερίδες, η δημοσιογράφος δεν δυσκολεύτηκε, όπως αναφέρει, να μεταπηδήσει από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση. «Ηταν κάτι που το γνώριζα, καθώς στις εφημερίδες που έχω δουλέψει ασχολούμουν με το ελεύθερο ρεπορτάζ. Το 2007 είχα καλύψει για την “Espresso” τα γεγονότα στην Ηλεία και ήμουν εκεί μία εβδομάδα. Είχα βιώσει από κοντά τη θλίψη, την οργή και την αγανάκτηση. Είχα πάει στο χωριό που είχαν καεί τόσοι άνθρωποι» θυμάται.

«Με βοήθησαν»

«Στον τηλεοπτικό αέρα, από την πλευρά της παρουσιάστριας, σαφώς και ήταν πιο δύσκολο, αλλά νομίζω ότι με τη βοήθεια των δύο συμπαρουσιαστών μου, του Βαγγέλη Γιακουμή και της Δέσποινας Βλεπάκη, τη δουλειά των οποίων εκτιμώ πολύ, το χειριζόμαστε με αξιοπρέπεια και ψυχραιμία» αναφέρει.

Τελειώνοντας η εκπομπή «Φτιάξε καφέ… να στα πω», στην οποία συμμετείχε, η Ανθή πήρε αμέσως τη σκυτάλη της ενημερωτικής εκπομπής, γεγονός που σημαίνει ότι οι διακοπές της πάνε… περίπατο! «Η μοναδική χρονιά που έκανα διακοπές το καλοκαίρι ήταν το περσινό, που είχα και την περιπέτεια με την υγεία μου. Η αλήθεια είναι πως φέτος μού παρουσιάστηκε από το κανάλι μια ευκαιρία και θεώρησα σωστό να την αρπάξω». Οσο για το πού θα τη βρει η επόμενη χρονιά; «Ακόμη δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για το τι θα κάνω του χρόνου» μας λέει και συμπληρώνει: «Θα μου άρεσε πολύ να συνεχίσω σ’ αυτό που κάνω τώρα, αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια του καναλιού πού θα με αξιοποιήσει».

Δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πέρυσι τέτοια εποχή. «Με έκανε να αναθεωρήσω και δεν ξέρω αν με έκανε πιο δυνατή, σίγουρα με έκανε πιο ευαίσθητη και πιο επιεική με τους ανθρώπους» μας λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...