Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Νίκη Λεμονή: Δεν είχα μπάρμπα στην Κορώνη

❱❱ Η Νίκη Λεμονή μιλά για τη συνεργασία της με τους Αναδιώτη, Ράλλη στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00» και εξηγεί γιατί νιώθει δικαιωμένηΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Είναι μάχιμη ρεπόρτερ και για χρόνια δουλεύει πίσω από τις κάμερες. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να περάσει μπροστά, πλαισιώνοντας τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00».

Για όσους δεν τη γνωρίζουν, η Νίκη Λεμονή γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Δίστομο. Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και οι γονείς της τη «μεγάλωσαν με πολλή αγάπη», όπως λέει χαρακτηριστικά. Στο γυμνάσιο αποφάσισε ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος κι έτσι έκανε τις ανάλογες σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της άρχισε να εργάζεται στον χώρο. Εχει συνεργαστεί με τη Φαίη Μαυραγάνη σε διαδικτυακή εκπομπή, έχει δουλέψει στο «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, πριν φτάσει η στιγμή να μας συστηθεί ως συμπαρουσιάστρια.

«Προτεραιότητά μου είναι να είμαι καλή στη δουλειά μου. Κάποιες φορές αισθάνομαι δικαιωμένη, γιατί βλέπω ότι με πολλή δουλειά μπορείς να καταφέρεις πολλά. Ανήκω στις περιπτώσεις που δεν είχαν ‘‘μπάρμπα στην Κορώνη” για να μου δώσει τη θέση, εξ ου και η “δικαίωση”» αναφέρει στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Αισθάνομαι ευγνώμων γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να εξελιχθώ».

«Εχω μοντάρει ατελείωτες ώρες»

Τη ρωτάμε, τώρα που έχει δοκιμαστεί και στα δύο πόστα, πού είναι καλύτερα: Μπροστά ή πίσω από την κάμερα; «Θεωρώ ότι ένας δημοσιογράφος που έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια της δουλειάς μπορεί να αποδώσει καλύτερα μπροστά από τις κάμερες από κάποιον που δεν ξέρει πώς στήνεται μια εκπομπή και θέλει απλώς να βγαίνει στο γυαλί. Εχω κάνει ρεπορτάζ, έχω μοντάρει ατελείωτες ώρες και έχω κάνει πολλές ώρες viewing εκπομπών. Ολα αυτά είναι εφόδια που μου δίνουν μια σιγουριά μπροστά από τις κάμερες. Είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, όμως, το ζητούμενο είναι ένα: οι καλές συνεργασίες» μας λέει.

Τη ρωτάμε και για τη σχέση της με τον Νίκο Αναδιώτη και τη Νικολέττα Ράλλη. «Με τον Νίκο γνωριζόμαστε από παλιά, καθώς έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Είναι από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο, γεγονός που φαίνεται και στην κάμερα. Πίσω από τις κάμερες τρώει συνέχεια!» αποκαλύπτει και προσθέτει: «Τη Νικολέττα τη γνώρισα τώρα. Είναι γυναίκα ‘‘αντράκι”, γι’ αυτό και επικοινωνούμε. Οπως τη βλέπει ο κόσμος στην εκπομπή, έτσι είναι και πίσω από τις κάμερες». Στη συνέχεια της κουβέντας μας, η Νίκη μιλάει και για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό». «Είναι παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για τον τρόπο που παρουσιάζει, αλλά και για τον χαρακτήρα της. Ερχεται πολύ νωρίς το πρωί στο γραφείο και φεύγουμε όλοι μαζί το απόγευμα» σημειώνει.

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στα νούμερα τηλεθέασης, που για κάποιους από τους παρουσιαστές είναι τρόπος ζωής. «Τα νούμερα τα βλέπω κάθε πρωί στο γραφείο. Μου αρέσει να τα διαβάζω μέχρι να τελειώσει ο πρώτος καφές – μετά τα ξεχνάω» μας λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...