Εξωγήινοι στο Τρίγωνο των Βερμούδων

❱❱ Κυνηγός θησαυρών υποστηρίζει ότι ανακάλυψε βυθισμένο διαστημόπλοιο που ήρθε στον πλανήτη μας πριν από χιλιάδες χρόνιαΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Την πρώτη απόδειξη ότι εξωγήινοι επισκέφτηκαν τη Γη υποστηρίζει ότι βρήκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων κυνηγός θησαυρών, ο οποίος παρουσιάζει τα ευρήματά του σε σειρά ντοκιμαντέρ του Discovery Channel.

Ο Ντάρεελ Μίκλος ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε βυθισμένο εξωγήινο διαστημόπλοιο, το οποίο επισκέφτηκε τον πλανήτη μας πριν από χιλιάδες χρόνια.

Ο 55χρονος Αμερικανός, σύμφωνα με την «Daily Mail», έκανε την ανακάλυψη τυχαία, ενώ γύριζε το έβδομο επεισόδιο της εκπομπής «Cooper’s Treasure». Ψάχνοντας να βρει ναυαγισμένα πλοία στο Τρίγωνο των Βερμούδων, ο Μίκλος και οι συνεργάτες του άρχισαν να ερευνούν με υποβρύχιο τον βυθό της θάλασσας κοντά στις Μπαχάμες. Γρήγορα εντόπισαν έναν περίεργο σχηματισμό τεραστίων διαστάσεων. Πλησιάζοντας διαπίστωσαν ότι μπροστά τους υπήρχε ένας γιγάντιος θόλος με 15 προεξοχές, καθεμιά από τις οποίες ήταν περίπου 92 μέτρα.

w2er 3

Οπως λέει ο Μίκλος, το βυθισμένο άγνωστο αντικείμενο είναι πολύ μεγάλο για να είναι ναυαγισμένο καράβι. «Δεν μοιάζει με κάτι που έχει δημιουργηθεί από τη φύση, ούτε από άνθρωπο» ισχυρίζεται, προσθέτοντας ότι για τον ίδιο πρόκειται για διαστημόπλοιο εξωγήινων, από την άτρακτο του οποίου προεξέχουν οι 15 σχηματισμοί.

Επισημαίνει δε ότι πάνω στις προεξοχές είχαν αναπτυχθεί με ανεξήγητο τρόπο κοράλλια, τα οποία οι ειδικοί υπολόγισαν ότι πρέπει να είναι ακόμη και 5.000 ετών. Οπως είπε, επιστήμονες τον διαβεβαίωσαν ότι τέτοιου είδους κοράλλια δεν θα μπορούσαν να έχουν αναπτυχθεί με φυσικό τρόπο στο βυθισμένο αντικείμενο, διότι τα θαλάσσια ρεύματα είναι πολύ ισχυρά.

Ο Μίκλος υποστηρίζει ότι για να εντοπίσει τα ναυάγια και το διαστημόπλοιο χρησιμοποιεί χάρτες, τους οποίους έφτιαξε ο «πρώτος αστροναύτης που κοιμήθηκε στο Διάστημα» και στενός φίλος του, Γκόρντον Κούπερ.

Τη δεκαετία του ’60 οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ζητήσει από τον Κούπερ να σκανάρει από το Διάστημα την περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων, ψάχνοντας για πιθανά πυρηνικά υποβρύχια των Σοβιετικών.

w2er 1

Εκείνος όμως σημείωσε σε δικούς του χάρτες κάθε «ανωμαλία» που παρατηρούσε στον βυθό. Ακολουθώντας τις συντεταγμένες των χαρτών, ο Μίκλος έχει εντοπίσει δεκάδες ναυάγια.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ