Γκράντε «τσίπης»

❱❱ Σκηνές απείρου κάλλους σε ξενοδοχείο πολλών αστέρων με τον «άρχοντα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη σύζυγό του

Κάνουν τον σταυρό τους όταν βλέπουν τον «άρχοντα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά της συζύγου να κάνει την εμφάνισή του οι υπάλληλοι ξενοδοχείου πολλών αστέρων της Εύβοιας.

Και δεν τον κάνουν (τον σταυρό τους) για να ευχαριστήσουν τον Μεγαλοδύναμο που τις μέρες της κρίσης και των Μνημονίων τούς στέλνει τους καλούς πελάτες που θα τους τρελάνουν με τα πουρμπουάρ, αλλά για όσα θα συμβούν κατά τη διαμονή του ζευγαριού!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι υπάλληλοι σε χαμηλά ή σε υψηλά πόστα του ξενοδοχείου τρέμουν τα Σαββατοκύριακα που εργάζονται μήπως και «πέσουν» πάνω στο ζεύγος που έχει μπει για τα καλά στην πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.

Είναι τραγικό να σκέφτεται κανείς πως οι προαναφερόμενοι, που έχουν φτιάξει με πολύ «ιδρώτα» την εικόνα τους, κάνουν πράγματα που μπορεί να «τσαλακώσουν» το image τους.

Στα όριά τους

Και, βεβαίως, τι πιο απλό από το να δώσεις και κανένα δίφραγκο στο παιδάκι που σου μεταφέρει τις βαλίτσες και να μοιράσεις ένα χαμόγελο, έστω και παγωμένο, στο προσωπικό.

Ομως το θέμα δεν είναι το δίφραγκο και τα χαμόγελα. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έχουν φτάσει στα όριά τους από το ζευγάρι των «τσίπηδων»! Για παράδειγμα, κάθονται για πρωινό (το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο της διαμονής τους), τρώνε τα άντερά τους και, μόλις ολοκληρώσουν τη μάσα, βλέποντας πως δεν τους παρακολουθεί κανείς από το προσωπικό, αποχωρούν χωρίς να υπογράψουν το τσεκ άουτ!

Οταν μάλιστα κάποιο Σαββατοκύριακο ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου τούς είπε ο δόλιος ότι δεν έχουν υπογράψει, έγινε το σώσε! Φωνές και ατάκες του τύπου «ξέρεις ποιοι είμαστε εμείς και τολμάς να λες τέτοια πράγματα» έδωσαν και πήραν. Το ίδιο συμβαίνει και με το ψυγείο του δωματίου τους. Εκεί να δείτε.

Οσο πιο τζάμπα γίνεται

Οσα μπουκαλάκια με οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά κ.λπ. υπάρχουν εκεί εξαφανίζονται ως διά μαγείας και μόνο στο δωμάτιο του ζευγαριού. Το ίδιο και με τις πετσέτες και τα μπουρνούζια… Αντε να τους ρωτήσει κανείς τι έγινε! Πάλι καλά που πληρώνουν το δωμάτιο για τη διαμονή τους! Από την άλλη, βέβαια, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αποφεύγουν να τραβήξουν στα άκρα την κατάσταση, καθώς δεν θέλουν να βρεθούν στο τέλος και… κατηγορούμενοι!Απλά κάθονται και κοιτούν τα καμώματα του ζευγαριού, που θέλει να περνάει όσο πιο τζάμπα γίνεται!

offer

Κάνουν τον σταυρό τους όταν βλέπουν τον «άρχοντα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά της συζύγου να κάνει την εμφάνισή του οι υπάλληλοι ξενοδοχείου πολλών αστέρων της Εύβοιας.Και δεν τον κάνουν (τον σταυρό τους) για να ευχαριστήσουν τον Μεγαλοδύναμο που τις μέρες της κρίσης και των Μνημονίων τούς στέλνει τους καλούς πελάτες που θα τους τρελάνουν με τα πουρμπουάρ, αλλά για όσα θα συμβούν κατά τη διαμονή του ζευγαριού!Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι υπάλληλοι σε χαμηλά ή σε υψηλά πόστα του ξενοδοχείου τρέμουν τα Σαββατοκύριακα που εργάζονται μήπως και «πέσουν» πάνω στο ζεύγος που έχει μπει για τα καλά στην πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.Είναι τραγικό να σκέφτεται κανείς πως οι προαναφερόμενοι, που έχουν φτιάξει με πολύ «ιδρώτα» την εικόνα τους, κάνουν πράγματα που μπορεί να «τσαλακώσουν» το image τους.
Στα όριά τουςΚαι, βεβαίως, τι πιο απλό από το να δώσεις και κανένα δίφραγκο στο παιδάκι που σου μεταφέρει τις βαλίτσες και να μοιράσεις ένα χαμόγελο, έστω και παγωμένο, στο προσωπικό. Ομως το θέμα δεν είναι το δίφραγκο και τα χαμόγελα. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έχουν φτάσει στα όριά τους από το ζευγάρι των «τσίπηδων»! Για παράδειγμα, κάθονται για πρωινό (το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο της διαμονής τους), τρώνε τα άντερά τους και, μόλις ολοκληρώσουν τη μάσα, βλέποντας πως δεν τους παρακολουθεί κανείς από το προσωπικό, αποχωρούν χωρίς να υπογράψουν το τσεκ άουτ! Οταν μάλιστα κάποιο Σαββατοκύριακο ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου τούς είπε ο δόλιος ότι δεν έχουν υπογράψει, έγινε το σώσε! Φωνές και ατάκες του τύπου «ξέρεις ποιοι είμαστε εμείς και τολμάς να λες τέτοια πράγματα» έδωσαν και πήραν. Το ίδιο συμβαίνει και με το ψυγείο του δωματίου τους. Εκεί να δείτε.
Οσο πιο τζάμπα γίνεταιΟσα μπουκαλάκια με οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά κ.λπ. υπάρχουν εκεί εξαφανίζονται ως διά μαγείας και μόνο στο δωμάτιο του ζευγαριού. Το ίδιο και με τις πετσέτες και τα μπουρνούζια… Αντε να τους ρωτήσει κανείς τι έγινε! Πάλι καλά που πληρώνουν το δωμάτιο για τη διαμονή τους! Από την άλλη, βέβαια, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αποφεύγουν να τραβήξουν στα άκρα την κατάσταση, καθώς δεν θέλουν να βρεθούν στο τέλος και… κατηγορούμενοι!Απλά κάθονται και κοιτούν τα καμώματα του ζευγαριού, που θέλει να περνάει όσο πιο τζάμπα γίνεται!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ