Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Το «μενού» των καναλιών για τις μέρες των Χριστουγέννων

Ξεχωριστά τηλεοπτικά προγράμματα μας φέρνουν κοντά στη μαγεία των...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στη Σύλβα Ακρίτα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τη Σύλβα Ακρίτα με ένα μήνυμα στο facebook. Δημοσίευσε φωτογραφία της στο facebook και έγραψε δύο λόγια για να την αποχαιρετήσει.

Αυτό είναι το απόλυτο glow μακιγιάζ για τις γιορτές! Η Σουζάνα Κεγγίτση...

Η λάμψη είναι το απόλυτο στοιχείο των Χριστουγέννων και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το εορταστικό styling αυτών των ημερών.

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του...

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Χατζίδου χωρίς μιλιά!

❱❱ Δεν μπορούσε να τραγουδήσει  λόγω προβλήματος στον λάρυγγα που απέκτησε στο «Survivor»Με «καμένο» λάρυγγα επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου από τον Αγιο Δομίνικο. Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor», η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης τελικά της βγήκε… ξινή! «Μου βγήκαν πολλά θέματα μετά.

Το πιο δυνατό και δύσκολο που πέρασα ήταν η πολυποειδής εκφύλιση στις φωνητικές χορδές. Μου ‟έκαψε τον λάρυγγα. Δύο μήνες ήμουν εκτός. Και όχι μόνο δεν μπορούσα να τραγουδήσω, αλλά δεν μπορούσα και να μιλήσω» ανέφερε σε τηλεοπτική συνέντευξή της στην εκπομπή «Splash» η πρώην παίκτρια της ομάδας των «Διασήμων».

«Δεν έβγαινα σε μαγαζιά που είχαν δυνατή μουσική. Επαθε σοκ ο οργανισμός. Περιμένεις (σ.σ.: στο ‟«Survivor») ότι μπορεί να πάθεις μια θλάση, πρόβλημα με τις αρθρώσεις, καμιά τενοντίτιδα ή ακόμα και τα γυναικολογικά, τα ορμονικά. Αυτό με την παλινδρόμηση και τις φωνητικές χορδές ήταν από τα άγραφα! Δηλαδή, ό,τι χειρότερο» συνέχισε η Ελένη, η οποία εξακολουθεί να απέχει από τις πίστες και το καλοκαίρι, δίνοντας έτσι χρόνο στον οργανισμό της να συνέλθει.

Η ατυχία της αυτή, ωστόσο, της βγήκε σε καλό, αφού έπειτα από πολλά χρόνια έκανε διακοπές διαρκείας στα νησιά των Κυκλάδων, και όχι μόνο, ανεβάζοντας συχνά πυκνά «κλικ» από αυτές με «καυτά» μαγιό, τα οποία αναδεικνύουν τη σιλουέτα της, στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...
spot_img





Μποζουκια Αθηνα