Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Σκούτερ πετάει στα σύννεφα

❱❱ Η εφεύρεση 40χρονου Κινέζου, που ετοιμάζεται να τη ρίξει στην αγορά με τιμές από 4.850 έως 6.350 ευρώ«Σπιτικό» ιπτάμενο σκούτερ φτιαγμένο από τα χεράκια Κινέζου εφευρέτη τον ανέβασε στον… έβδομο ουρανό! 

Ο 40χρονος Ζάο Ντέλι, που είχε κάνει το παρθενικό ταξίδι του δημιουργήματός του τον περασμένο μήνα στην επαρχία Γκουανγκντόγκ, αποφάσισε τώρα να το αξιοποιήσει πάλι, ώστε να είναι σίγουρος ότι είναι έτοιμο για την εμπορική του πια διάθεση από τη νέα χρονιά, σε τιμές που θα κινηθούν από 4.850 έως 6.350 ευρώ, για ανθρώπους των οποίων το βάρος δεν ξεπερνά τα 100 κιλά, αφού μπορεί να σηκώσει μόνο τόσα. To Jin Dou Yun, όπως ονομάζεται το ιπτάμενο σκούτερ (σημαίνει Μαγικό Σύννεφο), υπάρχει προς το παρόν μόνο σ’ ένα πρωτότυπο.

Οπως παραδέχεται ο Ζάο, μένει να ολοκληρωθεί σε κάποιες λεπτομέρειες, αφού υπάρχουν ατέλειες, όπως αυτή στον κινητήρα του, από τον οποίο λείπει το εξωτερικό περίβλημα. Ο Ζάο σχεδίασε και κατασκεύασε αυτό το ιπτάμενο μέσο ολομόναχος και κατάφερε να το κάνει να πετάξει με πάρα πολύ πείσμα.

Πείσμα που δοκιμάστηκε 1.560 φορές, για την ακρίβεια, αφού τόσες χρειάστηκε να επιχειρήσει απογείωση. Οι οκτώ έλικες του «Ιπτάμενου Σύννεφου» είναι στηριγμένοι σ’ έναν κεντρικό σκελετό, που είναι πολύ ελαφρύς, ενώ ο κινητήρας είναι τοποθετημένος κάτω από το κάθισμα. Εκτός από τη χαρά της απογείωσης, μεγάλη είναι η χαρά αλλά και η ανακούφιση της ασφαλούς προσγείωσης, μετά την οποία ο Ζάο δήλωσε με ενθουσιασμό σε ρεπόρτερ τοπικής εφημερίδας ότι η εμπειρία ήταν «σαν να οδηγεί κανείς μηχανή στον ουρανό»!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα