Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Νατάσα Βαρελά: Δάκρυα για τον ξανθό «άγγελο» της τηλεόρασης

❱❱ Δάκρυα για τον πρόωρο χαμό από διάτρηση στομάχου της 33χρονης παρουσιάστριαςτου Νew TV Nατάσας ΒαρελάΤα μεγάλα εκφραστικά γαλάζια μάτια της και το λαμπερό χαμόγελό της φώτιζαν πάντα όλους όσοι βρίσκονταν δίπλα της και είχαν τη χαρά να συνεργάζονται μαζί της. 

Και όμως η Νατάσα Βαρελά, το γλυκό πανέμορφο κορίτσι, που εργαζόταν ώρες ατελείωτες τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, δεν είναι πια ανάμεσά σας.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έφυγε χθες τα ξημερώματα από τη ζωή τόσο άδικα, σε ηλικία μόλις 33 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς της, φίλους και συναδέλφους. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης όλοι λύγισαν. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το Νατασάκι, το υπέροχο αυτό κορίτσι, ο «ξανθός άγγελος» της TV, έσβησε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η ίδια φέρεται ότι αντιμετώπιζε κάποιες στομαχικές διαταραχές στις οποίες ούτε η ίδια ούτε και οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.

Αφόρητοι πόνοι

Ομως χθες, περίπου στις τρεις τα ξημερώματα, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ανέβασε πυρετό και οι πόνοι στο στομάχι έγιναν αφόρητοι. Οι γονείς της τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Περίπου δύο ώρες αργότερα οι γιατροί τούς ανακοίνωσαν το θλιβερό μαντάτο. Οπως είπαν στον πατέρα της, η Νατάσα είχε διάτρηση στομάχου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Τα γαλάζια μάτια της έκλεισαν για πάντα. Ωστόσο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι η Νατάσα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, και είναι περίεργο πώς ξαφνικά έπαθε διάτρηση.

Η Νατάσα Βαρελά έμενε μόνιμα στα Μέγαρα και καθημερινά πηγαινοερχόταν στη δουλειά της κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα. Ποτέ δεν σκέφτηκε να νοικιάσει σπίτι στην Αθήνα. Ηθελε να βρίσκεται κοντά στους γονείς της και ας έκανε ατέλειωτα χιλιόμετρα καθημερινά.

5 f2

Το τελευταίο διάστημα η Νατάσα Βαρελά εργαζόταν ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στο New TV του Φίλιππου Βρυώνη, όπου παρουσίαζε μαζί με τη Βασιλική Πετρίδου εκπομπή με θέματα υγείας. Η δημοσιογραφική πορεία της ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «Η Χώρα», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Financial Box». Παράλληλα απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος», ενώ από τον Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών δούλεψε στο EXTRA 3, όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Επειτα εργάστηκε για αρκετό καιρό στο EPSILON TV, όπου παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και ιατρικά θέματα. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο αλλά και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Μέσων Ενημέρωσης. Δούλευε σκληρά και το γλυκό της χαμόγελο δεν έφευγε ποτέ από το πρόσωπό της.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης.
«Οταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 33χρονου κοριτσιού, το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι, Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…»

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της» αναφέρει στη σχετική δήλωσή του.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...