«Βραβείο τρολ» σε Δανούς γονείς

❱❱ Την αποθέωση γνώρισαν στο διαδίκτυο οι γονείς που… τρόλαραν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τους υπευθύνους βρεφονηπιακού σταθμού, όταν τους έκαναν παρατήρηση να ντύνουν το κοριτσάκι τους πιο… κοριτσίστικα. Ο Στιβ Ροντ από τη Δανία με ανάρτησή του στο Reddit εξήγησε ότι για λόγους οικονομίας η σύζυγός του ντύνει το βρέφος με τις φόρμες που είχαν αγοράσει για τον μεγαλύτερο αδελφό του, όταν εκείνος ήταν μωρό. Αυτό όμως δεν άρεσε στις βρεφονηπιοκόμους, που ζήτησαν από τη μητέρα να φέρει την επόμενη ημέρα το παιδί ντυμένο με τρόπο που «να μοιάζει πιο πολύ με κορίτσι».

Η «απάντηση» της γυναίκας ήταν άμεση. Οπως αποκαλύπτει φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ροντ, η σύζυγός του έντυσε το κοριτσάκι ακριβώς με τα ίδια ρούχα, αλλά κόλλησε στο κεφάλι του αυτοκόλλητο στο οποίο είχε ζωγραφίσει έναν… φιόγκο.

Οι χρήστες του Reddit εκτίμησαν τόσο την κίνηση, που «βομβάρδισαν» την ανάρτηση με επαινετικά σχόλια, ενώ πολλοί αποκάλυπταν ότι αντιμετώπισαν ανάλογες συμπεριφορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...