Ολα του γάμου έτοιμα για Τανιμανίδη και Μπόμπα!

❱❱ Το ερχόμενο Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους στη Σίφνο, με κουμπάρους τους φίλους Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου και καλεσμένους συγγενείς και καλούς φίλους.
Το βράδυ της Παρασκευής θα γίνει ένα pre-party για την υποδοχή του κόσμου και το απόγευμα του Σαββάτου η γαμήλια τελετή στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ. Η νύφη θα φορά ένα αέρινο νυφικό, το οποίο σχεδίασε ειδικά για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός κοστούμι από τον οίκο του Τάκη Γιαννέτου.

Η τούρτα αλλά και τα γλυκά του γάμου θα είναι από τα Fresh του Ηλία Κρασσά, ενώ ο λιτός στολισμός και η διακόσμηση θα κινηθούν σε νησιωτικό στιλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;