Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Έπεσε «θύμα» του Κοκκινόπουλου

❱❱ Η Αθηνά Καραγιώτη μιλά για τη νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Ου φονεύσεις», που θα προβληθεί στο epsilon«Ου φονεύσεις» είναι ο τίτλος της νέας αστυνομικής σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου που ετοιμάζεται για το epsilon, σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή. Πρόκειται για μια παραγωγή που κινείται στα ίδια μονοπάτια με τις παλαιότερες, πολύ επιτυχημένες δουλειές του σκηνοθέτη «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Κόκκινος κύκλος», «Τρίτος νόμος» και «Δέκατη εντολή».

Ωστόσο, αυτή εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στην ανάλυση των χαρακτήρων που καταλήγουν να γίνονται θύτες ή θύματα στις ιστορίες που περιγράφονται στα αυτοτελή επεισόδια. Από τους πρώτους που θα πέσουν θύματα φόνου για τις ανάγκες του σίριαλ είναι η Αθηνά Καραγιώτη, η οποία πρωταγωνιστεί στο επεισόδιο «Σκιές» μαζί με τον Στέλιο Μάινα, τη Γιούλικα Σκαφιδά και την Ηλιάνα Μαυρομάτη.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για το στόρι του επεισοδίου. Το βέβαιο είναι ότι έχει έντονη πλοκή και θα δημιουργήσει μεγάλη αγωνία στους τηλεθεατές, οι οποίοι θεωρώ πως θα αγαπήσουν τη σειρά όπως κι εμείς. Εχω κάνει θέατρο, αλλά μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε δύσκολα πράγματα πάνω στη δουλειά, γι’ αυτό ο κόντρα ρόλος που μου προτάθηκε ήταν μια πρόκληση για μένα».

Γυρίσματα

«Οι σκηνές που γυρίσαμε ήταν έντονες και προκειμένου να αποδοθούν όπως έπρεπε κάναμε πολλές πρόβες και μεγάλη προσπάθεια» λέει στην «Espresso» η ανερχόμενη ηθοποιός, η οποία δεν θα εμφανιστεί μόνο στο συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά και σε μερικά ακόμη. «Πίσω από τις κάμερες υπάρχει φοβερό κλίμα. Είναι όλοι οι συνεργάτες καλοί και βοηθητικοί.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να γυρίσουμε πολύ σκληρές σκηνές, υπήρχε θετική διάθεση στα παρασκήνια και κάναμε πλάκες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτόματα μια ισορροπία…» συνεχίζει η Αθηνά Καραγιώτη και αμέσως μετά αναφέρεται συγκεκριμένα στη συνεργασία της με τον Πάνο Κοκκινόπουλο: «Είχα πάρα πολύ άγχος την πρώτη μέρα του γυρίσματος γιατί είναι ένας σκηνοθέτης με τον οποίο ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ. Θαυμάζω εδώ και πολλά χρόνια τη δουλειά του και θεωρώ ότι κάνει κάτι μοναδικό στην Ελλάδα. Πιστεύω, επίσης, ότι πέρα από τους μόνιμους συνεργάτες του, δίνει την ευκαιρία και σε νέα πρόσωπα για να βγουν προς τα έξω. Ξέρει πολύ καλά να δουλεύει με τους ηθοποιούς του, τόσο καλά που σου διώχνει κάθε άγχος και φόβο με τη σωστή καθοδήγησή του στα γυρίσματα».

Οσο για τα δημοσιεύματα που έχουν «βαφτίσει» την Αθηνά νέα μούσα του διάσημου σκηνοθέτη, η ίδια περιορίζεται στο να δηλώσει το εξής: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι συνεργάτης μου, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Σημειώνεται ότι και σε αυτήν τη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου οι ιστορίες των αυτοτελών επεισοδίων είναι εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, ωστόσο η τελική μορφή τους αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Μεταξύ των ηθοποιών που θα… παρελάσουν από τα πρώτα επεισόδια είναι η Παναγιώτα Βλαντή, ο Χρήστος Λούλης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Ιωάννα Παππά, ο Θάνος Τοκάκης κ.ά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.






Μποζουκια Αθηνα