Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Τα reality shows» παράγουν φθηνούς παρουσιαστές!

❱❱ Πρόσωπα με ωραίο κορμί και ψεύτικα προσόντα παίρνουν τις θέσεις των παλιώνΑπό την
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Θες να κάνεις τηλεοπτική καριέρα; Πάρε μέρος σε ένα οποιοδήποτε reality… Επιβίωσης, μαγειρικής, μόδας, μοντέλων, ερωτικών σχέσεων, μουσικής.

Τα κανάλια ψάχνουν πλέον νέους, ωραίους παρουσιαστές και παρουσιάστριες με χαμηλές αμοιβές και αυτά τα realities τούς δίνουν το υλικό που χρειάζονται! Καθ’ όλη τη διάρκεια των εν λόγω προγραμμάτων οι συμμετέχοντες αποκτούν τεράστια… προίκα δημοσιότητας.

Αρα, μια έτοιμη τηλεοπτική καριέρα ξεδιπλώνεται μπρος στα πόδια τους, χωρίς κάποιος να τους ζητά πτυχία, ώρες πτήσης στη μικρή οθόνη, γνώσεις στο ρεπορτάζ, στις συνεντεύξεις, στο μοντάζ, ακόμη και το αυτονόητο: τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Αφού έχουν ωραίο κορμί με κοιλιακούς, όμορφο πρόσωπο, πολλά tattoos και ψεύτικα νύχια, μαλλιά, δόντια, στήθη, φρύδια -δηλαδή ό,τι επιτάσσει η σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς- και μπορούν να πουν και δυο λόγια στην κάμερα, αυτό φτάνει και περισσεύει.

Τα κανάλια βγάζουν με αυτά τα νέα πρόσωπα το πρόγραμμα της τηλεοπτικής σεζόν και χωρίς να τους κοστίζουν μια περιουσία! Τα γυμνασμένα κορμιά που λιώνουν στα βαράκια τα χρίζουν παρουσιαστές ή πανελίστες στις ψυχαγωγικές εκπομπές και αφήνουν απέξω τους παλαιότερους συντάκτες του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ ή δεν δίνουν καμία ευκαιρία σε παιδιά που έχουν κάνει τις ανάλογες σπουδές. Πλέον δεν χρειάζονται δεκάδες οντισιόν για να ανακαλύψουν ένα νέο τηλεοπτικό πρόσωπο ή ακόμη και δημοσιογραφικές γνωριμίες μέσα από το καθημερινό ρεπορτάζ.

Τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί έως εκεί που δεν παίρνει. Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις φέτος, όποια τηλεοπτική εκπομπή κι αν δεις, ένας φιλόδοξος νεαρός ή νεαρά από κάποιο reality, που έβγαλε τα εσώψυχά του στη φόρα και σε κάποιες περιπτώσεις τσακώθηκε με τους συμπαίκτες του, βρίσκεται μπροστά από τον φακό.

Μιλάμε πλέον για κανονικό φυτώριο παρουσιαστών μέσα από διαγωνισμούς μαγειρικής, μόδας και reality επιβίωσης για νέους με αθλητικά κορμιά.

Και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μόδα που θα… ξεφουσκώσει. Γιατί αυτά τα προγράμματα εφοδιάζουν την TV με νέα τηλεοπτικά πρόσωπα χαμηλού κόστους που θα πάρουν τις θέσεις των παλιών και θα βάλουν και ένα τέλος στην εποχή των χρυσών συμβολαίων.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, πέρα από του Κωνσταντίνου Βασάλου, της Στέλλας Μιζεράκη, του Πάνου Ζάρλα και του Δώρου Παναγίδη, είναι αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου, του γνωστού σε όλους μας Ντάνου, που έγινε ηθοποιός εν μια νυκτί στη σειρά «Τατουάζ». Και όσοι από τους υποψηφίους των realities τα βρήκαν λίγο σκούρα και δεν τους έβαλαν φέτος σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ κάνουν μπίζνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις εταιρίες ρούχων και όχι μόνο να προσκυνούν στα πόδια τους για λίγη διαφήμιση!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...