Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

«Κλειστόν» το Τσαντίρι του Λάκη λόγω εκλογών

❱❱ «Πρώτη φορά που δεν ακούγεται κάτι άλλο στις τηλεοράσεις παρά μόνο οι δημοσιογράφοι»Το «Τσαντίρι» θα παραμείνει κλειστό λόγω εκλογών! Αυτό ανακοίνωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, καλεσμένος της εκπομπής «Απευθείας» στην ΕΡΤ.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση -είμαι κάθετος σε αυτό- να βγει το “Αλ Τσαντίρι νιουζ” στη μικρή οθόνη ώσπου να γίνουν εκλογές! Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσει άνθρωπος κανένας, όχι εγώ, που να έχει άποψη διαφορετική από τα συμφέροντα. Αυτό γίνεται σε όλες τις εποχές όταν ο κόσμος κατευθύνεται προς κάτι και όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται, δεν επιτρέπουν να μιλήσει κανένας άνθρωπος που δεν θέλουν» είπε ο δημιουργός, χωρίς να μασά τα λόγια του, καλεσμένος της Μάριον Μιχελιδάκη, του Κώστα Λασκαράτου και του Νίκου Μερτζάνη. 

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε για να μιλήσει για την παράσταση «Βάτραχοι», στην οποία πρωταγωνιστεί, και με αφορμή την υπόθεση του αριστοφανικού έργου αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση της χώρας.

Χωρίς σατιρικό λόγο

«Σήμερα στην Ελλάδα δεν έχουμε να παλέψουμε με κανέναν ουσιαστικό λόγο. Χωρίς να σας προσβάλλω, στην Ελλάδα έχουμε μόνο δημοσιογραφικό λόγο. Δεν ακούγεται κάτι άλλο στις τηλεοράσεις, ακούγονται μόνο οι δημοσιογράφοι και είναι η πρώτη περίοδος που περνάμε στη χώρα αυτή χωρίς κανέναν πνευματικό, καλλιτεχνικό, σατιρικό λόγο, παρά μόνο δημοσιογραφικό λόγο. Υπάρχει κάτι άλλο από δημοσιογραφικός λόγος στην Ελλάδα; Πώς να βγουν οι άνθρωποι του πνεύματος; Να αρπάξουν τα μικρόφωνα και να βγουν; Δεν τους καλεί κανένας. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να εκφραστεί κάποιος, ούτε το διαδίκτυο είναι τρόπος για να εκφραστεί κανείς, γιατί, αν βγεις και πεις μια αντίθετη γνώμη, σου επιτίθενται 100 στρατιές εντεταλμένων από μέσα και δεν τολμάς να μιλήσεις» σχολίασε εύστοχα, ενώ μίλησε και για τα… κακώς κείμενα στην ΕΡΤ, μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

«Η δημόσια τηλεόραση, επίσης, για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχει μια κακοδαιμονία όλα αυτά τα χρόνια. Θυμάμαι ότι επιχείρησα δύο φορές να βγω στην ΕΡΤ. Τη μία με τις “Κούκλες”, όπου κόπηκα στον αέρα. Οπως και ακόμη μία φορά, που ξανακόπηκα σε ζωντανή σύνδεση. Επίσης, μια άλλη φορά που είχα έρθει πανηγυρικά, θα έκανα μια εκπομπή, και ήρθε η συνδικαλιστική ομάδα της ΕΡΤ, είπε ότι δεν με εγκρίνει και με τελείωσαν. Η ΕΡΤ σήμερα, όμως, μου δίνει το βήμα να μιλήσω live. Τον τελευταίο καιρό για να σε αφήσουν να μιλήσεις live πρέπει να είσαι ή πολιτικός με συγκεκριμένες απόψεις ή δημοσιογράφος» είπε, δίνοντας εμμέσως τα εύσημα στην εκπομπή.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...