Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στην αγκαλιά ξανθιάς δημοσιογράφου

❱❱ Η γνωριμία τους σε τηλεοπτικό πάνελ και οι βόλτες σε «σκοτεινά» σημεία της δυτικής ΑττικήςΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η δημοσιογραφία και η πολιτική είναι, ως γνωστόν, δύο άρρηκτα συνδεδεμένα κομμάτια. Οταν, όμως, προστεθεί και ο έρωτας, η αλυσίδα γίνεται αυτομάτως ατσάλινη. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει, εδώ και καιρό, μεταξύ πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και εντυπωσιακής δημοσιογράφου. 

Μπήκε ανάμεσά τους ο έρωτας και αυτός, ως γνωστόν, δεν κρύβεται. Εκείνος, όταν ήταν στην πρώτη γραμμή της κυβέρνησης, είχε δεχθεί στο παρελθόν πολλά πυρά για χειρισμούς του σε θέματα που είχαν απασχολήσει την κοινή γνώμη και εκείνη ήταν για χρόνια, προβεβλημένη δημοσιογράφος της τηλεόρασης.

Συχνά πυκνά

Η ωραία ξανθιά γνώρισε τον πασίγνωστο πολιτικό σε ένα από τα δεκάδες τηλεοπτικά πάνελ, στα οποία βρίσκεται συχνά πυκνά. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το πολύ ιδιαίτερο και ετερόκλητο ζευγάρι άρχισε να απασχολεί τις κρυφές συζητήσεις του πολιτικοδημοσιογραφικού περιγύρου.

Κάποιοι, μάλιστα, τους έχουν δει σε «σκοτεινά» σημεία, κυρίως της δυτικής Αττικής, ενώ πρόσφατα, όπως πληροφορηθήκαμε, εμφανίστηκαν πολύ αργά τη νύχτα σε λούμπεν μπουζούκια, διασκεδάζοντας σε απόμερο τραπέζι, θέλοντας έτσι να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων.

Πάντως, ο μεγάλος έρωτάς τους μαθαίνουμε ότι αυτή την περίοδο δοκιμάζεται ελαφρώς, καθώς έχουν εμφανιστεί κάποια συννεφάκια στη σχέση του ζευγαριού…

—-

Οι κοινότητες της Δούρου

doyroy 2

❱❱ Εγκαινιάζουν συνεχώς δομές για φτωχούς και μετανάστες, ωραίο είναι αυτό, αλλά δεν είναι κάτι που πάει μπροστά την κοινωνία. Μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ βολεύει, που… βολεύει και το κοινό του. Προσλήψεις αβέρτα, με λίγα λόγια… Η Ρένα Δούρου εγκαινίασε χθες το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γαλατσίου, έναν «θεσμό κρίσιμης κοινωνικής αποστολής», όπως είπε, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη δημιουργία άλλων 55 κέντρων κοινότητας σε όλη την Αττική, προϋπολογισμού 13.300.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά, Ρένα… Αλλά τι σημαίνει ακριβώς κέντρο κοινότητας; Δηλαδή, τι θα γίνεται σε αυτά που κοστίζει τόσο πολύ; Ξέρετε, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν και άλλες κατηγορίες πολιτών, εκτός της… κοινότητάς σας, που αναρωτιέμαι: Τους βλέπετε;

—-

Ουρά για τον… Σάκη Γεωργιάδη

4512108

❱❱ Ουρά για το πολυπόθητο εισιτήριο έκαναν οι fans του Αδωνη Γεωργιάδη. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., ως άλλος Σάκης Ρουβάς, έβαλε εισιτήριο 15 ευρώ σε σημερινή ομιλία του στην Καλαμάτα, η οποία είναι… sold out! Το event αφορά την εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, που γίνεται στο παραλιακό ξενοδοχείο «Horizon Blu». Με καναπεδάκια και τυροπιτάκια, λοιπόν, θα υποδεχθεί τους φανατικούς του ο αντιπρόεδρος, αφού το «πολιτικό πάρτι» περιλαμβάνει και γεύμα. Παρών θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Αλλά τι να το κάνεις; Μόνο στη… μαύρη αγορά πλέον τα εισιτήρια για τη «συναυλία Αδωνη»…

—-

Γεύση από τα παλιά

❱❱ Πήγε, είδε και απήλθε… Ο λόγος για τη Βάνα Μπάρμπα, που ήταν, ως γνωστόν, παρούσα στα 44α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. Πάντως, «αναγνωριστική» και μόνο ήταν η παρουσία της. Μπορεί όντως να ήθελε να πάρει μια γεύση από τα παλιά, καθώς η Βάνα αγαπούσε το κόμμα που έφτιαξε ο Ανδρέας Παπανδρέου, όμως μαθαίνουμε ότι απογοητεύτηκε. Δεν βρήκε αυτό που έψαχνε και έφυγε από εκεί λυπημένη και προβληματισμένη. Πληροφορίες, όμως, θέλουν τη δημοφιλή ηθοποιό και παλιά πασοκτζού να συνεχίζει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προχωρώντας σε μια «κίνηση ματ» στη Γλυφάδα.

—-

! Τα κορίτσια του Κυριάκου διαγκωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη για μια φωτογραφία με τον πρόεδρο. Και γιατί όχι, άλλωστε; Είναι καλύτερα τα κορίτσια του ΣΥΡΙΖΑ, που προβάλλονται μονίμως πλάι στον Αλέξη Τσίπρα; Και η Ν.Δ. έχει ωραίες.

mhtsotakis 2 0

Να σου, λοιπόν, οι βουλευτίνες Ελενα Ράπτη και Κατερίνα Μάρκου, που φορώντας κόκκινα βρέθηκαν πλάι στον Κυριάκο. Φωτιά στα κόκκινα, λοιπόν, για τις «γυναίκες του Κυριάκου»!

offer

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...