Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Με απεγκλώβιζαν και έβλεπα ότι έτρεχα σε λιβάδι

❱❱ Η συγκλονιστική επιθανάτια εμπειρία 42χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίοΤον εαυτό της να τρέχει ανέμελος σε καταπράσινα χωράφια είδε γυναίκα που έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο εξαιτίας τροχαίου.

Η 42χρονη Εμιλι Πρινγκλ από τη Βρετανία έγινε σωματικά σμπαράλια κατά τη διάρκεια μετωπικής σύγκρουσης, που είχε ως αποτέλεσμα να μοιάζει στη συνέχεια με «βιονική γυναίκα», όπως λέει η ίδια.

Υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, στα πλευρά και στην πυελική χώρα, και έχασε πάρα πολύ αίμα εξαιτίας της ρήξης της αρτηρίας της καρωτίδας, αλλά και εσωτερικής αιμορραγίας λόγω της τραυματισμένης σπλήνας και του ήπατός της. Το ατύχημα που συνέβη στις 12 Ιουλίου, ενώ το αυτοκίνητό της κινείτο με ταχύτητα μεγαλύτερη των 150 χλμ. την ώρα, μετέτρεψε το όχημα σε άμορφη μάζα στην οποία έμεινε εγκλωβισμένη ώσπου έφτασαν οι διασώστες.

«Ηξερα ότι δεν ανέπνεα επειδή μπορούσα να δω τον εαυτό μου, όσο περίεργο και αν ακούγεται» θυμάται η ίδια για την ώρα του ατυχήματος. Επιασε το τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά ένιωθε περίεργα τον κορμό της. Ρώτησε έναν περαστικό που σταμάτησε να βοηθήσει πόσο χρόνο χρειαζόταν για να φτάσει η βοήθεια, όταν έχασε τις αισθήσεις της. Την ώρα που οι διασώστες προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα της, που είχε κολλήσει, για να την απεγκλωβίσουν, έβλεπε τον εαυτό της να έχει βγει από το αυτοκίνητο και να τρέχει στα χωράφια. 

4f80081600000578 6110983 image a 18 1535557698279

Αυτό που γινόταν στην πραγματικότητα ήταν ότι, ενώ ήταν στο σημείο του ατυχήματος, της έγιναν δύο μεταγγίσεις αίματος για να κρατηθεί στη ζωή. «Νιώθω τυχερή που είμαι ακόμη εδώ και που θα μπορέσω να δω το μικρό μου κοριτσάκι να μεγαλώνει» εξομολογείται η γυναίκα που ετοιμάζει βιβλίο για την εμπειρία της, τα έσοδα από το οποίο θα δοθούν στους διασώστες αλλά και στο πρόγραμμα αιμοδοσίας της Βρετανίας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...