Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Βασίλης Καρράς: «Υπάρχει μια έπαρση στoυς καλλιτέχνες»

❱❱ Ο λαϊκός τραγουδιστής μιλάει ενθουσιασμένος για την αγάπη του κόσμου στη συναυλία του, με την οποία άνοιξε η ΔΕΘΤα χειροκροτήματα, η ενέργεια του κόσμου, η αίσθηση του οικείου, η βραχνάδα της φωνής του, η χημεία που έχει με το κοινό… 

Ολα έπαιξαν τον ρόλο τους στην εμφάνιση του Βασίλη Καρρά που άνοιξε τον κύκλο συναυλιών της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή. Ο πιο αυθεντικός σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής έκανε το κοινό να σκιρτήσει, να τραγουδήσει, να ερωτευτεί, να θυμηθεί, να νιώσει.
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ανοίγω τη ΔΕΘ στην πόλη μου. Νιώθω πολύ όμορφα και πολύ χαρούμενος. Θέλω να δώσω αυτό που είμαι πάνω στη σκηνή και τίποτα παραπάνω» είπε ο Βασίλης Καρράς προτού ανέβει στο stage στην Πύλη Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Οπως ισχυρίζεται, αυτήν την περίοδο περνά μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του. «Είμαι πολύ καλά. Είμαι πολύ ισορροπημένος. Μεγαλώνοντας προσγειώνεσαι και αλλάζεις πράγματα. Μου αρέσει αυτό, γιατί έτσι βλέπεις τη ζωή όπως είναι… Δεν χρειάζεται να της βάζεις στολίδια και χρώματα» εξομολογείται και παραδέχεται ότι οι καλλιτέχνες έχουν να διαχειριστούν μια έπαρση όταν μπαίνουν σε αυτόν τον χώρο και γνωρίζουν επιτυχία.

«Υπάρχει πάντα μια ψιλοέπαρση στoυς καλλιτέχνες, αλλά, όταν ισορροπείς, περνάς ευχάριστα» συμπεραίνει. Ο Βασίλης Καρράς εκφράζει τη λύπη του γιατί αυτήν την περίοδο η δισκογραφία δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. «Η δισκογραφία έχει τελειώσει. Προσπαθούμε να κρατηθούμε με δικά μας χρήματα. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι λυπηρό το γεγονός πως αφήνουμε να χαθεί μια βιομηχανία τέτοια, από την οποία ζούσαν πολλές οικογένειες.

Αυτό έχει στοιχίσει σε όλο τον μουσικό κόσμο. Ολοι αυτοί που γράφουν έχουν τελειώσει μέσα σε μια νύχτα. Εγώ είμαι από τους τυχερούς, αλλά δεν είμαστε όλοι τυχεροί και πρέπει να προσέχουμε αυτούς που δεν τα κατάφεραν» δηλώνει ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής.

Είναι γνωστό ότι ο Βασίλης Καρράς βοηθά τους νεότερους μέσα από την πείρα του και τις γνώσεις που απέκτησε: «Τους λέω πάντα να είναι αυτοί που είναι και να αγωνίζονται γι’ αυτό που πιστεύουν». Σε περίπου έναν μήνα θα κυκλοφορήσει ο καινούργιος δίσκος του, ο τίτλος του οποίου δεν έχει προκύψει ακόμη. Οπως λέει, θέλει να μας κάνει ακόμη μία έκπληξη. Προς το παρόν, στέκεται στο ύψος του, νιώθει πλήρης και σκέφτεται ότι θα ήθελε να διορθώσει κάποια πράγματα, αλλά ο καιρός τους πέρασε.

Μαζί με τον Βασίλη Καρρά εμφανίστηκε και το αγαπητό στο ελληνικό κοινό συγκρότημα ΜΕΛΙSSES, ενώ τη βραδιά παρουσίασαν οι Αναστάσιος Ράμμος και Τάσος Ριζόπουλος, με την υπογραφή του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού Cosmoradio 95.1, που αγκαλιάζει τις ελληνικές επιτυχίες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...