Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

«Καταραμένες οι γυναίκες που δεν “κάθονται” στον άνδρα τους»

❱❱ Με την «κατάρα των αγγέλων» τιμωρούνται οι γυναίκες που αρνούνται να εκτελέσουν τα συζυγικά τους καθήκοντα, σύμφωνα με μουσουλμάνο ιεροκήρυκα από την Αυστραλία, ο οποίος κατέταξε αυτήν την άρνηση στις μεγαλύτερες αμαρτίες που μπορεί να διαπράξει μια γυναίκα.«Αν ο σύζυγος καλέσει τη γυναίκα του να έρθουν κοντά και δεν υπάρχει νόμιμος λόγος για να αρνηθεί, τότε πρέπει να απαντήσει στο κάλεσμα του άνδρα της. Αν δεν το κάνει, έχει διαπράξει μεγάλη αμαρτία» είπε χαρακτηριστικά ο Νασίμ Αμπντί, φανταμεταλιστής σουνίτης, σε κήρυγμά του στο τζαμί Ομπέρν του δυτικό Σίδνεϊ, αποκαλύπτοντας μάλιστα την τιμωρία που της επιφυλάσσει η θρησκεία.

«Αν ο άνδρας καλέσει τη γυναίκα στο κρεβάτι και εκείνη αρνηθεί, οι άγγελοι θα την καταριούνται μέχρι να ξυπνήσει» πρόσθεσε.

Ο Αμπντί κηρύττει μια φονταμεταλιστική βερσιόν του Ισλάμ από τον 7ο αιώνα με αρκετά ακραίες θέσεις, γεγονός που έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις από φεμινιστικά κινήματα της περιοχής. Δεν είναι λίγες οι οργανώσεις που χαρακτηρίζουν «παράνομο» το κήρυγμά του και ζητούν να απαγορευτεί, ενώ ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Νότιας Ουαλίας Μαρκ Σπίκμαν χαρακτήρισε «αποκρουστικό» τον λόγο του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα