Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Τα πέταξαν όλα

❱❱ Φοιτητές του Κέμπριτζ ξεγυμνώθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης για το ημερολόγιό τους, που θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούςΑπό τα ρούχα τους βγήκαν μερικοί από τους πιο καλλίγραμμους φοιτητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ για τις ανάγκες του νέου τους ημερολογίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι τολμηρές φωτογραφίες δείχνουν τους αθλητές των ομάδων κολύμβησης, σκι, ξιφασκίας και βόλεϊ, αλλά και χορευτές του πανεπιστημίου, σε διάφορους χώρους του, να ποζάρουν ολόγυμνοι, έχοντας μπάλες και λοιπά είδη αξεσουάρ των αθλημάτων τους τοποθετημένα έτσι ώστε να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός τους.

Η φωτογράφιση έγινε σε μερικές από τις πιο ιστορικές γωνιές της περιοχής, όπως η φημισμένη Mathematical Bridge της πόλης, η τραπεζαρία του Corpus Christi College, η βιβλιοθήκη του Pembroke College και η είσοδος του Μουσείου του Σέτζγουικ, με αποτέλεσμα να μη λείψουν και κάποια χιουμοριστικά απρόοπτα.

«Απολαύσαμε πολύ τη διαδικασία δημιουργίας του ημερολογίου, παρά το γεγονός ότι περιλάμβανε πολύ πρωινό ξύπνημα, καθώς έπρεπε να πάμε στα διάφορα μέρη πριν τον πολύ κόσμο. Νομίζω ότι οι φοιτητές μας εξέπληξαν μερικούς τουρίστες όταν πόζαραν στη Mathematical Bridge, καθώς βρίσκεται κοντά σε πολυσύχναστο δρόμο» είπε η φοιτήτρια και μέλος της οργανωτικής ομάδας πίσω από το γυμνό ημερολόγιο, Εμα Τιλ.

Η τιμή πώλησης του ημερολογίου είναι 11 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για την αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών, τη στήριξη θυμάτων βιασμού και την παροχή δωρεάν γευμάτων σε παιδιά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...






Μποζουκια Αθηνα