Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Που χάθηκε ο Παναγιώτης Ψάλτης

❱❱ Η ροκ εφηβεία, το πέρασμα από το «Fame Story 3»  και το κομμάτι  «Μακεδονία» που γνωρίζει σουξέ ❱❱ Είναι παντρεμένος από το 2004 και έχει αποκτήσει δύοπαιδιά με τη «σαν μοντέλο» σύζυγό του Μαρινέλα

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τεράστια επιτυχία που έκανε η τρυφερή μπαλάντα του, με τον τίτλο «Αγγελέ μου», η οποία κυκλοφόρησε το 2007, τους στίχους και τη μουσική της οποίας έχει γράψει ο ίδιος.

Ο Παναγιώτης Ψάλτης, όμως, είχε συστηθεί στο κοινό τρία χρόνια νωρίτερα -τη τηλεοπτική σεζόν 2004-2005-, όταν πήρε μέρος στο «Fame Story 3», χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Την αναγνωρισιμότητα και την καταξίωση που επιδίωξε μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show τις έφερε ο «Αγγελός» του λίγα χρόνια μετά! Ακολούθησε μια μεγάλη περίοδος που ο Παναγιώτης ήταν στα μουσικά πράγματα, αλλά έκτοτε το όνομά του σταμάτησε να ακούγεται…

Παρ’ όλα αυτά, όπως λέει σήμερα ο τραγουδιστής στην «Espresso», όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός καλλιτεχνικά, καθώς δεν έπαψε ποτέ να τραγουδάει και να γράφει τραγούδια για τον ίδιο αλλά και για συναδέλφους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τραγούδι «Μακεδονία», το οποίο έγραψε μαζί με τον φίλο του, στιχουργό και πρόεδρο της δισκογραφικής εταιρίας Music Group Πέτρο Χρυσοχοΐδη.

me ton synergati toy petro hrysohoidi

Πρόκειται για μια πατριωτική ωδή στο μακεδονικό ζήτημα, που έχει καταφέρει να συγκινήσει πολύ κόσμο και οι δημιουργοί του προβλέπουν ακόμα μία μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ως Μακεδόνες η ψυχή τους μίλησε για όλο αυτό που συνέβη με την ονομασία των Σκοπίων και το συλλαλητήριο, όπως υποστηρίζουν.

Επίσης, ο Πάνος έχει δημιουργήσει μια μουσική μπάντα με την οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και κάνει live εμφανίσεις, ενώ παράλληλα διατηρεί κατάστημα ρούχων μαζί με τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να κάνει επιχειρηματικό βήμα και στον χώρο της εστίασης.

Flashback

«Ξεκίνησα στη ροκ σκηνή όταν ήμουν ακόμη έφηβος ερασιτεχνικά. Είχε πεθάνει ένας φίλος μου κι ανέβηκα ένα βράδυ στη σκηνή να πω ένα τραγούδι στη μνήμη του. Ετσι άρχισα να τραγουδάω» αναφέρει ο δημιουργός, κάνοντας flashback στο ξεκίνημά του στον χώρο. «Είχα λαϊκή χροιά όμως κι έτσι με κατηύθυναν σε αυτό το είδος. Οταν μπήκα στο “Fame Story”, τραγουδούσα ήδη επαγγελματικά. Ημουν 28 χρόνων τότε» μας λέει.

me ti gynaika toy 1

Οσον αφορά το τραγούδι που του άλλαξε τη ζωή, ο καλλιτέχνης δηλώνει υπερήφανος κι ευγνώμων, αλλά επισημαίνει και τις λάθος επιλογές που έκανε: «Οταν έχεις την τύχη να γράψεις ένα τραγούδι το οποίο 13 χρόνια μετά ακούγεται και είναι διαχρονικό, δεν μπορεί παρά να είσαι χαρούμενος. Ωστόσο, έκανα ένα λάθος με το “Αγγελέ μου”. Εβαλα την υπογραφή μου να συνεργαστώ με ένα λάθος άτομο. Με κάποιον που δεν κατάφερε να διαχειριστεί την επιτυχία του κομματιού. Ως εκ τούτου αρνήθηκα ερήμην μου -μέσω αυτού- πολλές προτάσεις για δουλειά και συνεργασίες που ήρθαν τότε. Αλλά δεν πειράζει. Εχω μάθει να παίρνω την ευθύνη και των λαθών μου και να στηρίζω και τις λάθος μου επιλογές» τονίζει.

Προτάσεις

Οσο για τα χρόνια που ακολούθησαν και δεν ήταν πια φίρμα, ο Παναγιώτης εξηγεί στην «Espresso» ότι ουδέποτε έπαψε να ασχολείται με το τραγούδι ή να κυνηγά ακόμα μία επιτυχία, απλώς δεν συντέλεσαν σε αυτό οι συνθήκες: «Δεν αρνήθηκα ποτέ δουλειά σε μεγάλη πίστα. Απλώς δεν ήρθαν προτάσεις που θα μου έδιναν τον χώρο και τη στήριξη που ήθελα. Τραγουδούσα, όμως, σε κέντρα και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Μία σεζόν τραγούδησα και με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Τα τελευταία χρόνια έχω φτιάξει ένα γκρουπ μουσικό και μαζί με τα παιδιά κάνουμε έξτρα σε clubs σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ετσι είναι καλύτερα, μου αρέσει και το προτιμώ» μας λέει και συμπληρώνει: «Εχω βγάλει και νέο τραγούδι με τίτλο “Αντε γεια και στη μαμά σου”, που ακούγεται πολύ».

Ο καλλιτέχνης δίνει περισσότερες λεπτομέρειες και για το τραγούδι «Μακεδονία», το οποίο συγκέντρωσε μόλις σε μία εβδομάδα πάνω από 1.000.000 προβολές με την ηχογράφηση που ανέβηκε στο facebook: «Με τον Πέτρο Χρυσοχοΐδη το γράψαμε σε δύο μέρες και κάναμε μία ηχογράφηση. Δεν περιμέναμε τέτοια απήχηση! Το έχει αγκαλιάσει πολύ ο κόσμος».

Εκεί, όμως, που ο Παναγιώτης Ψάλτης γνωρίζει τεράστια επιτυχία είναι στην προσωπική του ζωή!

«Είμαι παντρεμένος από το 2004 με τη Μαρινέλα Ρακολάρη Ψάλτη και έχω δύο παιδιά. Μία κόρη 12 χρόνων και έναν γιο 9. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από παιδιά. Είναι υπέροχη! Με στηρίζει στα καλά και στα δύσκολα, είναι πολύ καλό παιδί και όμορφη σαν μοντέλο».

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...