Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Μπήκαμε στο σπίτι του «Next Top Model»

❱❱ Η «Espresso» έχει το παρασκήνιο από το σπίτι όπου συγκατοικούν οι καλλονές που πέρασαν στην τελική φάση του «Greece’s Next Top Model»Μπορεί τα επεισόδια με τις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» να συνεχίζονται κανονικά και το Star, λόγω της απήχησης που έχει το reality, να πρόσθεσε ακόμα μία ημέρα προβολής (κάθε Τρίτη), η «Espresso», όμως, κατάφερε να μάθει τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι, όπου ήδη συγκατοικούν τα κορίτσια τα οποία επελέγησαν για την τελική φάση του reality!

Με απλά λόγια, θα σας μεταφέρουμε τις εξελίξεις στο «GNTM» από τα επεισόδια που γυρίζονται τώρα, τα οποία θα προβληθούν στη μικρή οθόνη σε λίγες εβδομάδες.

Το πολυτελές οίκημα, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει τις διαγωνιζόμενες, βρίσκεται στην Παιανία και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες φωτογραφίσεις, αλλά και οι πρώτες αποχωρήσεις!

Μάλιστα, η παρθενική φωτογράφιση για το σόου που θα αναδείξει το επόμενο top model της χώρας έγινε σε μαύρη μπανιέρα, όπου οι διαγωνιζόμενες πόζαραν με εσώρουχα, ενώ η δεύτερη έγινε στην πισίνα. Και στις δύο περιπτώσεις πολλές από τις συμμετέχουσες, κυρίως αυτές που μπαίνοντας στο reality δεν είχαν καμία εμπειρία στο μόντελινγκ, τα βρήκαν… σκούρα.

Ανάμεσα στις πρώτες αποχωρήσεις είναι αυτή της 20χρονης Βασιλικής Καρρά, που πριν από χρόνια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες», υποδυόμενη τη μικρή Νεφέλη Παπαπαύλου. Μπορεί ως πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, να βούτηξε στα… βαθιά, αλλά φαίνεται ότι η απειρία της στον χώρο του μόντελινγκ δεν της επέτρεψε να προχωρήσει περισσότερο.

6636 evi ioanidoy 192018

Δεν ισχύει το ίδιο για τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες μας, πέρασαν κι αυτές τον… σκόπελο των bootcamps και βρίσκονται ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που διεκδικούν μια θέση στο όνειρο.

Η Μικαέλα, που κατάφερε να κερδίσει το στέμμα της Star Ελλάς το 2015 και έναν χρόνο μετά να αναδειχθεί η ωραιότερη γυναίκα της Ευρώπης, μπαίνοντας στο σπίτι του «Greece’s Next Top Model» επιθυμεί να επιστρέψει στον χώρο της μόδας, ύστερα από την παύση που έκανε για να φέρει στον κόσμο τον γιο της. 

Η Εύη, η μπασκετμπολίστρια που γνωρίσαμε από τη σύντομη συμμετοχή της στο «Nomads», βρίσκεται κι αυτή στο παιχνίδι, αλλά έχει δουλειά μπροστά της, καθώς, όπως της είπε και ο Δημήτρης Σκουλός στην οντισιόν, «οι ώμοι σου είναι πολύ γυμνασμένοι και αυτό είναι κακό. Και θα ήθελα να σε δω πιο “στεγνή”». Για να δούμε πόσο μακριά θα φτάσουν τα κορίτσια…

f4f5b203 next top model

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...