Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Το στέμμα στην κόρη του «βασιλιά του κρέατος»

❱❱ Σταρ Ελλάς, η Ιωάννα Μπέλλα, που πήρε την εκδίκησή της μετά τη «σφαγή» στο «Greece’s Next Top Model»
❱❱ Μπηχτές από την Κρανά για αναμενόμενο αποτέλεσμα στον διαγωνισμό ομορφιάςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

H Ιωάννα Μπέλλα πήρε την… εκδίκησή της από τη Βίκυ Καγιά και τον Δημήτρη Σκουλό! Η κόρη του «βασιλιά του κρέατος» από τη Βέροια, που «κόπηκε» από την επιτροπή του «Greece’s Next Top Model» λόγω αισθητικών επεμβάσεων, αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς 2018!

Ωστόσο, οι παρατηρήσεις των κριτών του reality του Star φάνηκε ότι έπιασαν τόπο, αφού η 22χρονη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς, που μεταδόθηκε από το Μακεδονία TV, εμφανίστηκε με τα τατουάζ στους μηρούς της καλυμμένα με ειδικό μακιγιάζ, ενώ και τα χείλη της ήταν πιο… κοντά στο φυσικό μέγεθός τους. Στις δε δηλώσεις που έκανε μετά τη στέψη της ως η ομορφότερη Ελληνίδα, δεν θέλησε να ρίξει -ευθέως τουλάχιστον- τα βέλη της στους κριτές του reality.

dsc 2619

«Δεν μπορώ να πω ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία με τη συμμετοχή μου εδώ. Μου δόθηκε μια ευκαιρία, όπως δόθηκε σε όλες τις κοπέλες» είπε, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού»: «Δεν είμαι πλαστική, κι αυτό που είχε γίνει με τα χείλη μου ήταν αισθητικό κομμάτι και το έχω αφαιρέσει, όπως και τα φρύδια μου, οπότε δεν έχουν να μου προσάψουν κάτι άλλο. Και οι αρνητικές, αλλά και οι θετικές κριτικές είναι διαφήμιση. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους προφανώς, αλλά με τον τίτλο μου θα αποδείξω πολλά».

Ηταν το φαβορί

Να σημειωθεί ότι η εντυπωσιακή Ιωάννα αποτελούσε εξαρχής το φαβορί, καθώς, όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso», υπήρξαν υποψήφιες που αντέδρασαν, επειδή, όπως ισχυρίστηκαν, η κοπέλα είχε ειδική μεταχείριση στην προκριματική φάση του διαγωνισμού. Ούτε λίγο ούτε πολύ, το ίδιο ισχυρίστηκε και η Κρίστι Κρανά, η οποία, καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», υποστήριξε ότι με το που ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός ήξεραν όλοι ότι η Ιωάννα Μπέλλα θα βγει Σταρ Ελλάς και πως πολλά κορίτσια αποχώρησαν από τον διαγωνισμό γι’ αυτόν τον λόγο.

stepsi agapimeni koinoy

Ηταν μάλλον αναμενόμενο το αποτέλεσμα, λοιπόν, καθώς η Ιωάννα ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στη σκηνή του Γκάζι Live, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός ομορφιάς – κάτι που φανέρωναν και οι αντιδράσεις του κοινού, το οποίο ζητωκραύγαζε σε κάθε εμφάνισή της στη σκηνή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το ότι πήρε και έναν επιπλέον τίτλο-βραβείο, το «People’s Choice Award», που κρίθηκε από τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών και των παρευρισκομένων.

Οι νικήτριες

Μαζί με την… bella Ιωάννα, στο βάθρο των νικητριών βρέθηκαν η Μαρία Λεπίδα, η οποία πήρε τον τίτλο της Μις Ελλάς -βγήκε πρώτη και στα φετινά Πελοποννησιακά Καλλιστεία- και η Αγγελική Μαυρομάτη, η οποία στέφθηκε Μις Γιανγκ. Κατά τα άλλα, η βραδιά, με παρουσιάστρια τη Νικολέττα Ράλλη, χαρακτηρίστηκε από την προχειρότητα στη διοργάνωση και την απουσία των επωνύμων, καθώς ήταν ελάχιστοι εκείνοι που παρευρέθησαν, μεταξύ αυτών η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Λάκης Γαβαλάς. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι υπεύθυνοι, η βραδιά δεν θύμιζε σε πολλά τις γεμάτες χλιδή και λάμψη διοργανώσεις του παρελθόντος. Τα τεχνικά λάθη και τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας προκάλεσαν τη διακοπή του προγράμματος κάποια στιγμή, ενώ το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα διήρκεσε σχεδόν 40 λεπτά! Η παρουσιάστρια, αγχωμένη και ελαφρώς εκνευρισμένη, έκανε πολλά σαρδάμ και ό,τι μπορούσε για να καλύψει τα ευτράπελα.

iro dimitropoyloy

 panagiotaroy

Ενα από αυτά ήταν και η λάθος συνεννόησή της με την Κατερίνα Στικούδη, μετά την καυτή εμφάνιση της τελευταίας on stage. Ενώ η Νικολέττα Ράλλη τη φώναζε για να κάνει στέψη, η τραγουδίστρια μάλλον δεν άκουσε και έφυγε από τη σκηνή σαν να μην τρέχει τίποτα. Ωστόσο, μετά τη στέψη, οι δυο τους μίλησαν, φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν. Και τα παρατράγουδα δεν σταμάτησαν εκεί… Την κρίσιμη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η παρουσιάστρια φάνηκε ότι δεν ήξερε ποια είναι η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς, καθώς προφανώς δεν αναγραφόταν στον φάκελο που είχε στα χέρια της. Γεμάτη αγωνία, η οικοδέσποινα της βραδιάς ρωτούσε ποια είναι η κοπέλα που κερδίζει τον τίτλο, κάνοντας νοήματα με τα χέρια στο κοντρόλ όταν δεν είχε πλάνο.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ

Μπορεί η Ιωάννα Μπέλλα να απορρίφθηκε από το «Greece’s Next Top Model» αλλά να κέρδισε το στέμμα της ωραιότερης Ελληνίδας για το 2018, δεν συνέβη όμως το ίδιο με την Ηρώ Δημητροπούλου, η οποία λέγεται ότι έφυγε από τον διαγωνισμό ομορφιάς κλαίγοντας και από την πίσω πόρτα.

Η 18χρονη, που άκουσε επίσης τα… εξ αμάξης στο reality του Star, όταν η κριτική επιτροπή την απέρριψε λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει σε στήθος και χείλη, δεν κατάφερε ούτε προχθές να διακριθεί. Μάλιστα, δεν μπήκε καν στη 10άδα. Προφανώς, η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού είχε την ίδια άποψη με αυτήν της επιτροπής του «Greece’s Next Top Model», όσον αφορά την υπερβολή στις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Η ίδια, βέβαια, τόσο με το μαγιό όσο και με την τουαλέτα φρόντιζε να αναδεικνύει τις έντονες καμπύλες της, φυσικές και μη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη σκηνή έδειχνε ψύχραιμη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και χαμογελούσε πλατιά, ωστόσο, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ακούστηκε ότι έφυγε θυμωμένη και με δάκρυα στα μάτια από την πίσω πόρτα μαζί με τη μαμά της, για να αποφύγει τους φωτογράφους και τυχόν δηλώσεις σε δημοσιογράφους.

dsc 2145

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...