Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ντύθηκε γαμπρός ο Τσιμιτσέλης

❱❱ Παντρεύτηκε την καλή του, Ντάνη Γιαννακοπούλου, στην καθημερινή σειρά του Alpha «Eλα στη θέση μου»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παντρεύτηκε! Οχι, ο ηθοποιός δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κατερίνα Γερονικολού -αν και δεν κρύβει πλέον από τα μίντια ότι είναι ερωτευμένος μαζί της-, αλλά με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου» Ντάνη Γιαννακοπούλου. Την τελετή, η οποία έγινε σε έναν αμπελώνα στην Παιανία, θα την παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο γάμος στην τοποθεσία όπου γνωρίστηκαν ήταν μια έκπληξη του Βλάση (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στην αγαπημένη του Μίκα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) και ήταν καλεσμένοι… σχεδόν όλοι! Μιλώντας στην «Espresso», η όμορφη νύφη μάς μεταφέρει backstage στο συγκεκριμένο γύρισμα: «Εγινε πριν από 20 ημέρες με πολύ καλό καιρό. Καήκαμε από τον ήλιο. Στον γάμο ήταν καλεσμένοι όλοι οι ήρωες της σειράς, εκτός από τη Φαίη (σ.σ.: Αθηνά Οικονομάκου), την πρώην σύζυγο του Βλάση» μας λέει και προσθέτει: «Ο γάμος ήταν πολιτικός και μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι, με το ζευγάρι να χορεύει ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά γι’ αυτό από τους μουσικούς της σειράς. Μετά, όμως, το γλέντι έγινε πιο παραδοσιακό και ξεκίνησαν τα καλαματιανά, τα νησιώτικα και τα ζεϊμπέκικα. Για το επεισόδιο του γάμου κάναμε τρεις ημέρες εξαντλητικών γυρισμάτων».

27 f1

Στη συνέχεια, η Ντάνη, μιλώντας ως Μίκα, μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματά της. «Χάρηκα που αυτός ο θυελλώδης έρωτας κατέληξε σε έναν ρομαντικό γάμο. Η ηρωίδα μου είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα και δεν τα πάει καλά με τους γάμους και τις συμβάσεις. Δεν είναι στη φιλοσοφία της.

Ωστόσο, έχει αγκαλιάσει την κόρη του Βλάση και θέλει να της δώσει ηρεμία και ασφάλεια. Βεβαίως, δεν ξέρω πόσο αυτό θα είναι εφικτό, αφού η πρώην σύζυγός του, η Φαίη, τον αγαπάει ακόμη και θέλει να τα καταστρέψει όλα» σημειώνει.

27 f2

Οταν ρωτάμε την ηθοποιό αν στην πραγματικότητα θα της άρεσε ο αγαπημένος της να ετοιμάσει εκείνος τον γάμο τους και να της στερήσει τη χαρά της επιλογής, μας ξαφνιάζει ευχάριστα: «Δεν θα με πείραζε καθόλου μια έκπληξη, μη σας πω ότι θα με βόλευε κιόλας. Αν ο άνδρας που θα ετοίμαζε τον γάμο μας ήταν αυτός που θα ήθελα, θα ήταν και μεγάλη μου τιμή» αναφέρει και συνεχίζει: «Δεν ξέρω, αλλά αυτό το γύρισμα του γάμου το είδα σαν καλό οιωνό και για την προσωπική μου ζωή. Μου είχαν φέρει αρκετά νυφικά για να διαλέξω και διάλεξα αυτό. Το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Πιστεύω ότι το ίδιο θα επέλεγα και στον δικό μου γάμο, είναι μιας άλλης εποχής και πιστεύω ότι μου πάει (σ.σ.: γέλια). Πάντως, όταν βάζεις ένα νυφικό -και αυτό μπορούν να σας το πουν και άλλες ηθοποιοί-, νιώθεις κάπως διαφορετικά, γιατί έχει να κάνει με ένα μυστήριο αγάπης, με τον έρωτα, την αφοσίωση. Πολύ μου αρέσει που στο εξωτερικό ανταλλάσσουν όρκους αγάπης, είναι σαν ερωτική εξομολόγηση».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...